12. maija dienas horoskops – pārāk daudz gribēsi

Uzzini, kas šodien gaidāms katram zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Tevi ieskaus rupja un agresīva noskaņa, tomēr tik vienkārši no tās prom netiksi. Nestrīdies ar draugiem – tas var izrādīties nopietnāk, nekā sākumā domāsi.

Vērsis Šodien tevi būs viegli apmuļķot. Domāsi nesakarīgi un visam, ko tev teiks, piekritīsi. Tik neieskrien ar galvu sienā!

Dvīņi Tu šodien domāsi, ka vari uzticēties savai intuīcijai, tomēr tā nu gan nebūs taisnība. Bet ātri atradīsi atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Vēzis Pārāk daudz iespringsi par sīkumiem, gribēsies visam un visiem piekasīties – šādā veidā tiks sacelts ne viens vien strīds.

Lasi arī: Mīlestības horoskops maijam; kas tevi šomēnes sagaida?

Lauva Pārbaudi savu spēju staigāt pa ūdeni – nekas tev nebūs šodien neiespējams. Kaut kas tavā dzīvē nav skaidrs- mēģini ko citu.

Jaunava Šodien tev jāapmeklē kādas neordināras vietas, jāatrodas unikālu kompāniju vidū-jādara viss neparastais. Ieraudzīsi visu patiesā gaismā.

Svari  Cilvēki, kurus esi izmetis no savas dzīves, šodien atgriezīsies, un tev nāksies atbildēt par savu rīcību. Esi iecietīgs pret svešiniekiem!

Skorpions Gandrīz vai fiziski jutīsi vēlmi pēc jaunām idejām un pārmaiņām. Šodien nelieto alkoholu, jo tas var slikti beigties. Jādomā ar galvu!

Lasi vēl: Nedēļas horoskops no 8. līdz 14. maijam

Strēlnieks Šodien tu sastapsi savu dzīves mīlestību – un tam nav jābūt cilvēkam. Atklāsies kāda lieta, kas īpaši silda sirdi – centies no tās šoreiz neatteikties.

Mežāzis Ja turpināsi visu laiku atkārtot, ka nekas nav labi un ka labais arī kādreiz kļūst slikts, tad tā arī notiks. Domas ļoti ietekmē visu apkārtējo!

Ūdensvīrs Būs tāda diena, kad maizi ar sviestu smērēsi no abām pusēm,lai,ja krīt,tad jebkurā gadījumā nekas nesanāktu. Pats sevi tā noskaņosi!

Zivis Pārāk daudz gribēsi – ja neierobežosi savas vēlmes, nāksies kārtīgi aprauties. Tas, ko tu gaidīsi, būs daudz mazāks kā saņemsi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru