Ekstrasenses padomi: Kā aizsargāties pret finansiālām neveiksmēm un piesaistīt naudu?

Tu centies ietaupīt un veselu mēnesi krāj naudu “zem spilvena”, bet finansiālas neveiksmes turpina vajāt – nauda aiziet neplānotiem izdevumiem?

Ekstrasense Aļona Kurilova zina rituālu, kas palīdzēs atrisināt šīs problēmas.

Nauda mīl par sevi pārliecinātus un mērķtiecīgus cilvēkus. Piesaistīt naudu, paaugstināt ienākumus no biznesa, izveidot savu uzņēmumu un tādējādi nopelnīt spēj tikai izlēmīgi cilvēki.

Aļona Kurilova iesaka pirms kaut kā jauna uzsākšanas vai gājiena pie priekšniecības ar lūgumu paaugstināt algu vai ieņemamo amatu īstenot šādu rituālu!

 

Lai veiktu rituālu, paņem zaļu pudeli un cukuru. Zaļā ir izaugsmes, attīstības, bagātības un pārpilnības krāsa.
Tā stiprinās tavu labklājību, palīdzēs sākt ienesīgu biznesu, piesaistīt naudu savā dzīvē.

Iespējami pat neparedzēti ienākumi! Turklāt zaļā krāsa ir tieši saistīta ar radošo enerģiju, potenciāla un spēju attīstību, kas ļaus kļūt produktīvākam un attiecīgi vairāk nopelnīt.

Jāatceras, ka neviens rituāls vai talismans “nestrādās” bez tavas līdzdalības. Noteikti apbruņojies ar pozitīvām domām, tici sev, savam partnerim, veiksmei un sāc rīkoties!

Rituālam vajadzēs: vairākas karotes cukura, naudas zīme – vai nu zaļā krāsā, vai liela nomināla, korķa korķis un vaska svece.

Augošā mēnesī izrunā šādus vārdus: “Cik daudz dūņu purvā, zivju ūdenī, tik daudz naudas nāk pie manis.” Atkārto trīs reizes.

Aizdedzini vaska sveci: tā piesaista tīru enerģiju un novāc šķēršļus, kas traucē naudas piesaisti tavai mājai.

Pēc tam paņem zaļu pudeli un ieber tajā trīs ēdamkarotes cukura. Salda garša šai gadījumā aktivizē naudas enerģiju.

Pudelē ar cukuru iemet apvārdoto naudaszīmi, uzliek korķi un aizzīmogo ar vasku. Tādā veidā, izveidojot cukura uzkalniņu, tu simboliski ieprogrammēji naudu uz augšanu.

Pudeli uz trim dienām novieto mēness gaismā. Atceries, ka šī un citu rituālu veikšanas laikā obligāti jānosedz kāju pirkstus, lai enerģija neaizplūstu caur kailām kājām.

Pudeli noslēpj klusā vietiņā, bet pirms svarīgas tikšanās to izņem un saka tos pašus vārdus, ko veidojot pudeli: “Cik daudz dūņu purvā, zivju ūdenī, tik daudz naudas nāk pie manis.”

Kad talismans savu padarījis, naudu var iztērēt, bet noteikti atstāj maciņā naudas zīmi, kas palikusi pēc tās samainīšanas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru