Tipisks zodiaka zīmju raksturojums – vai tu tam atbilsti?

Noskaidro, kāds arhetips tavu zodiaka zīmi raksturo vislabāk!

Auns – līderis. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir atbildīgi un gudri. Viņi ļoti augstu vērtē varu un kontroli. Viņi sapņo kādu dienu gūt lielus panākumus. Viņu lielākās bailes – ka kādu dienu kāds gāzīs viņus no troņa.

Vērsis  – parastais cilvēks. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti piezemēti un reālistiski. Viņi augstu vērtē labsirdību un līdzjūtību. Viņi sapņo, ka kādu dienu atradīs savu īsto dvēseles radinieku. Viņiem ir bail pazaudēt savu patieso būtību.

Dvīņi – jokupēteris. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti priecīgi un atjautīgi. Viņi augstu vērtē cilvēkus ar labu humora izjūtu. Viņi vēlas dzīvot tagadnē un izbaudīt dzīvi. No kā viņi baidās visvairāk – būt garlaicīgi un tādi, kā visi.

Vēzis – lielais palīgs. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir gādīgi un vienmēr satraucas par citiem. Viņi augstu ciena patiesību un mīlestību. Viņiem ļoti gribas darīt labu citiem cilvēkiem. Viņu vislielākās bailes ir tikt izmantotiem.

Lauva – supervaronis. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir drosmīgi un spēcīgi. Viņi augstu novērtē citu cilvēku drosmi. Viņi vēlas kļūt par savas jomas ausgtākajiem speciālistiem, kas spēs uzlabot šo pasauli. Viņiem ir bail izrādīt savas vājības.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru