TOP 4 pašas pievilcīgākās un kaislīgākās Zodiaka zīmes – vai tava zīme ir sarakstā?

#3 LAUVA

lauva

Lauvām patīk atrasties uzmanības centrā – viņas vēlas, lai visur tiek iesaistīta milzīga kaisle. Lai viņa jūtas iekārojama, kā arī lai viņa liktu tāpat justies savam partnerim. Dažkārt Lauvas gultā var būt mazliet ieturētas, jo viņas domā par to, vai visu dara pareizi un labi. Lauva ir kaislīga, un, ja viņa jutīs, ka tu kaut ko izbaudi no tā, ko viņa dara, tad viņa pārņems kontroli pār visu.

#2 ZIVIS

zivis

Viņi varbūt nav paši labākie mīlētāji, bet gan gultā, gan arī ikdienas dzīvē viņiem ir ļoti spilgta iztēle. Ja meklē kādu, kurš guļamistabā uzņemsies kontroli, Zivis diezin vai būs tava ideālā saderība, bet, ja vēlies, lai visas tavas maņas tiek apmierinātas, tad Zivis ir džekpots! Visa uzmanība gultā tiks veltīta tev – Zivīm labāk patīk dot nekā ņemt.

#1 SKORPIONS 

skorpions

Šī ir pati pievilcīgākā un kaislīgākā Zodiaka zīme. Gultā šīs noslēpumainās zīmes atklāj visas savas slēptākās vēlmes. Bet, lai viss izdotos, tev arī ir jābūt ļoti kaislīgam, citādāk Skorpionam līdzi nespēsi turēt. Viņš ir spējīgs piepildīt praktiski katru tavu vēlmi, tādēļ ar viņu nekad nevienam nebūs garlaicīga gultas dzīve.

Avots:

dzentlmenis

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru