Trīs galvenie visu slimību cēloņi ezoteriķu skatījumā

ezoterika

Ja ķermeni uztver kā sarežģītu biodatoru, tad programmētājs ir fizisko ķermeni apņemošie smalkie enerģētiskie ķermeņi: ēteriskais, astrālais, mentālais un kauzālais ķermenis.

Pirmais posms. Saslimšanu cēlonis ir smalko lauku struktūru traucējumi, smalko ķermeņu noārdīšana, iepludinot tajos svešas vibrācijas (noskaudumu, lāstu u.c.).

Otrais posms. Noārdītajos smalkajos ķermeņos nepārtraukti sāk ieplūst analoģiskas negatīvas vibrācijas no kosmosa un apkārtējās vides. Tās it kā pievelkas jau esošajām patoloģiskajām vibrācijām, sāk ar tām rezonēt, tā pieņemoties spēkā. Tautā to mēdz dēvēt par apmātību, par citas būtnes iemiesošanos u. tml.

Trešais posms. Patoloģiskās enerģētiskās struktūras no kosmosa uztur un baro organisma patogēno mikrofloru. Viss minētais kopumā noved pie imūndeficīta un noturīgām hroniskām slimībām.

Pat alkoholisms, narkomānija un vājprāts (apmātība) parādās informatīvi enerģētisko struktūru bojājuma rezultātā.

Savukārt emocionālā un mentālā (apziņas) līmenī izjauktā enerģētiskā līdzsvara korekcija ved pie smalkā ēteriskā ķermeņa strukturālās pārbūves, enerģijas palielināšanos čakrās un rezultātā – organisma atveseļošanās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru