3 zodiaka zīmes, kuras vienmēr apdomīgi rīkojas ar naudu

Noskaidro, vai arī tu esi šo zodiaka zīmju vidū!

Nauda dod drošības izjūtu par rītdienu, neatkarību un spēku. Nelaime tikai tā, ka čaukstošās banknotes ne visiem plūst rokās. Kāpēc tā – savs skaidrojums ir arī astrologiem.

Pirms kāda laika amerikāņu žurnāls Forbes nolēma noskaidrot, kuras zodiaka zīmes piesaista naudu. Izrādījās, ka visvairāk miljardieru dzimuši Jaunavas zīmē. Otrajā vietā ir Auni, bet trešajā – Skorpioni. Toties vismazāk miljardieru ir to vidū, kas dzimuši Strēlnieka zīmē, – tikai seši procenti. Astrologs Deivids R. Reilijs uzskata, ka šie cilvēki ir neorganizēti un paļaujas tikai uz veiksmi un Dievu.

Tomēr, kuras zodiaka zīmes ar naudu rīkojas visapdomīgāk?

 

SKORPIONS

Naudu, tāpat kā daudzas citas lietas Skorpions lieliski spēj pārvaldīt un kontrolēt, turklāt, viņš mīl uzdot daudz jautājumu. Šajā ziņā viņš ir finanšu ģēnijs, kurš zina, kad jāuzdod pareizie jautājumi, tādi kā “Kur paliek mana nauda?”, “Vai varu to atļauties?”, “Kādas ir šīs preces izmantošanas iespējas” un “Kur es šo lietu varu iegādāties par zemāku cenu”. Skorpions vienmēr veic izpētes darbu, kā arī uzticas savai intuīcijai un tas galu galā atmaksājas.

MEŽĀZIS

Mežāži vienmēr domā par lietu finansiālo pusi – kopā ar strādīgumu, tā ir viņu personības galvenā sastāvdaļa. Mežāzim nepatīk atrasties situācijā, kurā viņam ir maz naudas. Viņš ir tāda tipa cilvēks, kurš loterijas vinnesta iegūšanas gadījumā nepamestu savu darbu, jo viņam patīk izveidotā karjera. Turklāt, naudas nekad nevar būt par daudz.

JAUNAVA

Jaunavai nekādas problēmas nesagādā lietu izcenojuma izpēte internetā, turklāt viņa vienmēr centīsies uzzināt, kur pirkumam var iegūt papildus atlaides. Jaunava ir viens no cilvēkiem, kurš zina, kā par to pašu summu iegādāties labāku preci, tas palīdz samazināt izdevumus un saņemt naudu atpakaļ. Jaunava nav impulsu vadīts pircējs, viņa noteikti krās naudu un skoposies tik ilgi, līdz iegūs labākās cenas piedāvājumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru