Tu noteikti iepatiksies cilvēkiem, darot šīs 4 lietas!

  1. Uzvedies ‘’vēsi’’. Ir ļoti svarīgi, cik pašpārliecināts par sevi esi. Iespējams, tu esi parasts mājas kaķis, bet kas tur tik slikts, ja sevi redzi kā strīpainu tīģeri?! Cilvēki savu pirmo iespaidu par tevi balsta uz to, kā tu sevi parādi un cik labās domās par sevi esi. Daži cilvēki sākot savu dienu, uzliek nelaipnības masku , bet neņem vērā to, ko viņi saka vai dara, un drīz vien tu aizmirsīsi par viņu eksistenci. Tu esi daudz labāks, lai tērētu savu laiku un enerģiju atrodoties kopā ar šādiem cilvēkiem. Radi sev tādu auru, ka pārkāpjot pār mājas durvju slieksni, tu aizmirsti, kas ir negativitāte. Kā līdz tam nonākt? Lasi soli numur 2.
  2. Komplimentu māksla. Pirms no rīta pamet vannasistabu, izsaki sev vismaz vienu komplimentu. Tev no sākuma ir jāparliecina pašam sevi, pirms vari pārliecināt citus par visām savām labajām īpašībām. Pat, ja ne vienmēr spēj sevi pārliecināt par to, cik lielisks esi, cilvēkiem ārpus tava ķermeņa par to nav ne jausmas. Šī ‘’lieliskuma’’ trenēšana katru dienu tev palīdzēs tādam arī kļūt, jo tad, kad tu tam notici, tu par to kļūsti. Bez tam, kad tu  sev izsaki komplimentus, tam ir tik liels spēks, ka cilvēkiem būs grūtības tevi darīt nelaimīgu. Viņi, protams, joprojām var censties to darīt, bet šie mēģinājumi ātri vien būs ārā no tavas sirds.
  3. Tik svaigs un tīrs. Higiēna ir ļoti svarīga. Tas ir visiem zināms fakts, ka tad, kad tu labi smaržo, tu arīdzan labi jūties. Mazgāšanās dušā, zobu diega un zobu birstes pienācīga lietošana, tīru drēbju valkāšana un adekvāta smaržu vai odekolona lietošana (ar šīm lietām nepārspīlē), ar tevi spēj darīt brīnumus. Kad tu kaut kur dosies, cilvēki uz tevi skatīsies un domās vai pat teiks ‘’Labi izskaties!’’ vai ‘’’Tu tik labi smaržo!’’. Kad cilvēki tev izsaka šāda veida komplimentus , tevi pārņem  viena no labākajām sajūtām, kas piedzīvota uz Zemes. Galu galā, mēs visi esam cilvēki un mums katram patīk justies labi un pārliecināti. Šie komplimenti ir iespējas, lai uzsāktu jaunas sarunas, un, kas zina, iespējams, nodibinātu jaunas draudzības.
  4. Kāpēc tu tik reti smaidi? Smaids ir universāls. Nav svarīgi,kur tu dodies, visur tas nozīmē vienu un to pašu. Pat tad, kad nesmaidi no sirds, tavs ķermenis izdala laimes hormonus – endorfīnus. Un vai tu zini, ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka pat neizjūtot patiesu prieku, tavam ķermenim ir tāda pati reakcija. Pat tēlojot smaidu, tu kļūsti laimīgāks. Bez tam, cilvēkiem patīk smaidīgi un pozitīvi cilvēki. Viņi redz, ka tu viņiem neesi drauds un pastāv daudz lielāka iespējamība, ka jūsu starpā izveidosies draudzība.

 

Avots: lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru