Ūdensvīrs ir ekscentriskākā Zodiaka zīme, un tam ir savas priekšrocības

 

aquarius-1000x600

 

1. Apzinies, ka dīvainības Tevi padara interesantāku

Tu sāki lasīt dīvainu grāmatu vai studē to, kas apkārtējiem cilvēkiem šķiet pilnīgi nesaprotams? Tieši tas Tevi padara interesantu. Tu vienmēr atrodi kaut ko tādu un aizraujies ar lietām, par ko citiem nav ne mazākās nojausmas, līdz viņi paši kļūst par šo aizraušanos, tomēr Tu to atklāji un dalies savās zināšanās un dīvainībās ar tiem, kuri Tevi uzklausa, un tas ir daudz labāk nekā runāt par laikapstākļiem.

 

2. Tu spēj domāt par sevi un pastāvēt par savu viedokli.

Ūdensvīriem, kas ir humānākā Zodiaka zīme, ir spēcīga pārliecība. Viņi vienmēr vēlas pasauli padarīt labāku un tic cilvēku labestībai. Lai kāds arī būtu Tavs mērķis, tam ir nozīme, tāpat kā Tev. Stiprā pārliecība ir vēl viens iemesls, lai Tevi mīlētu.

3. Tevi saprot tikai paši labākie

Tu runā un dari to, ko ne visi spēj saprast. Tu vari apmulsināt cilvēkus, jo tas ir Tavā dabā, tomēr tie, kurus gribēsi redzēt savā dzīvē, sapratīs Tavas dīvainības un mīlēs Tevi tieši to dēļ. Šie cilvēki būs tie, kuri paliks nomodā visu nakti, smiesies par Tavām trakulībām un priecāsies par visu, ko Tu saki.

 

Lasi vēl: Tavs vīrietis – Ūdensvīrs: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

 

4. Tu esi ļoti radošs

Ekscentriskuma dēļ Tev piemīt lieliskas prāta spējas. Tev patīk domāt ārpus rāmjiem, un Tu nebaidies rīkoties pa savam. Radošā pieeja ļauj nokļūt jaunās virsotnēs, un Tev vajadzētu to izmantot.

 

5. Tu vienmēr tiecies pēc jaunām zināšanām

Ūdensvīrs ir Gaisa stihijas zīme, tāpēc viņam vienmēr ir vajadzīgs kaut kas prāta nodarbināšanai. Būt Ūdensvīram nozīmē nepārtraukti interesēties par to, kā viss strādā, tāpēc Tavas intereses ir tik dažādas (un dīvainas). Neļauj citiem Tevi nosodīt un likt domāt, ka Tava zinātkāre ir bezjēdzīga, jo patiesībā tā padara Tevi gudrāku.

 

6. Vēl neiestaigātas takas var aizvest pie jaunām iespējām

Ja Tu ej pa to pašu ceļu, kur visi pārējie, tad arī iegūsi to, ko visi. Tu nekad neiemīsi savu taciņu, ja turpināsi sekot pa pēdām citiem cilvēkiem. Ja Tu ej un dari to, ko gribi – savā dīvainajā un oriģinālajā veidā –,tad, kas zina, varbūt atradīsi kaut ko ļoti īpašu. Ja godīgi, Tu nekad nepatiksi pilnīgi visiem, jo Tava personība ir pilnīgs pretstats parastajam, bet Tu tāpat negribi atrasties šo cilvēku sabiedrībā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru