UZMANĪBU! 4 visbīstamākās zodiaka zīmes

Vai arī tu esi šo zodiaka zīmju vidū? 

VĒRSIS

Ja Vērsi sanikno vai padara greizsirdīgu, tad ikvienam, kas atrodas viņa ceļā vajadzētu pamatīgi piesargāties, jo viņš ik uz soļa atstās tik vien kā iznīcību. papildus tam Vērsis nekad nepadodas, tiklīdz viņs kaut ko ir ieņēmis galvā (piemēram atriebšanos), viņš vairs nav apturams, līdz iecerētais netiks īstenots. Par nelaimi bieži notiek tā, ka Vērsis šī procesa laikā sevi sāpina vairāk nekā citus. Vērsi, vai tu lepojies ar to, ka tu centies panākt taisnību arī tad, kad tavā pusē vairs nav neviena tuva cilvēka?

Lasi arī: Kādas dēmoniskas iezīmes mīt katrā no zodiaka zīmēm

AUNS

Auna riskantā uzvedība ir viena no viņa bīstamākajām rakstura iezīmēm. Viņš rīkojas pirms domā un reti kad apsver to, kā viņa darbības ietekmēs citus cilvēkus. Auns nekad neatturas no sava viedokļa izteikšanas, dažkārt šāda rīcība šķiet neiejūtīga. Lai arī šīs zīmes pārstāvis neko sliktu nevēl, viņa attieksme liek cilvēkiem atsvešināties. Aun, tu sāpini cilvēkus ar saviem vārdiem, kā arī sāpini pats sevi, līdz galam neapdomādams savu rīcību.

LAUVA

Lauvas gods ir bīstams. Kad tiek iedragāts Lauvas ego, viņš izliks savu niknumu, kā vien spēs. Izkaroti vairāki kari tikai tādēļ, ka kāds aizskāris valdošā Lauvas godu. Lauva, tev vajadzētu savaldīt sevi, citādi tev būs jābūt gatavam aiz sevis sakopt pamatīgi smagu postažu.

Lasi arī: Biedējošas lietas, ko dara katra zodiaka zīme

SKORPIONS

Ir acīmredzams, ka Skorpiona bīstamākā rakstura iezīme ir viņa dusmas. Ja kāds viņu nodod vai sāpina, Skorpions šim cilvēkam liks to rūgti nožēlot. Šajā zodiaka zīmē dzimušais nekad nepieņems notiekošo kā loģisku cēloņsakarību, viņš turēsies pie sava, kaut vai sāpinās pats sevi. Visas netaisnības nav jāatriebj. Cilvēki pieļauj kļūdas, arī tu, Skorpion, kļūdies. Ņem vērā, ka dažkārt vienkārši jāpiedod kā citiem, tā pašam sev.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru