Uzmanību, sprādzienbīstami! Divas nešpetnākās zodiaka zīmes

dusmas

Izvest no pacietības var katru no mums, bet dažus tomēr ātrāk un ar postošākām sekām pašiem un apkārtējiem.

 

AUNS

Auna valdnieks ir enerģiskais un impulsīvais Marss. Jaukā noskaņojumā Auns ir brīnišķīgs draugs un biedrs. Ar viņu nav garlaicīgi, viņš nav slinks un gatavs palīdzēt citiem. Savukārt, ja gadās sastapt Aunu sliktā noskaņojumā, ja tu viņu saniknosi vai aizvainosi, pār tevi gāzīsies vesela uguns vētra. Galu gala Auna stihija ir uguns.

Auni mēdz būt iekarsīgi un spītīgi, ar viņiem grūti vienoties, jo viņi ne vienmēr ieklausās sarunu biedra loģiskā.

Šajā zīmē dzimušie vīrieši nereti domā, ka dažus jautājumus var izšķirt tikai ar dūrēm.

SKORPIONS

Auns draudziņš attiecībā uz Marsa pārvaldību ir Skorpions. Parasti Skorpioni ir visnotaļ rāmi un pretimnākoši. Kāds var viņus pat uzskatīt par naiviem. Bet ne visiem zināms par to, ka zem miera maskas šad un tad uzmutuļo īsti kaislību vulkāni.

Piederība Ūdens stihijai norāda uz Skorpiona jūtīgo dabu.

Skorpions vispār reti izrāda savas jūtas, labāk paturot visu sevī. Bet, ja viņa pacietības kauss ir pilns, dusmas būs vienkārši iznīcinošas. Šādos brīžos Skorpions patiesi ir ļauns un pat cietsirdīgs.

Tikai attīrījuši dvēseli no zemām kaislībām un necienīgām jūtām, Skorpioni spēj atvērties labestībai, mieram un mīlestībai. Šis ceļš jānoiet ikvienam Skorpionam. Reizēm viņiem šķiet, ka dzīve ir mūžīga cīņa. Un pirmām kārtām svarīga ir uzvara pār sevi.

Avots: MissTits.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru