Uzraksti vēlēšanos uz lauru lapas un to sadedzini. Notiks kas brīnumains!

1. Uzraksti vēlēšanos uz lauru lapas un iesvied ugunī! Viss, ko iedomājies, ar laiku piepildīsies. Viens noteikums: par šo vēlēšanos nevienam nestāsti, kamēr tā nav īstenojusies.

2. Vēl noderēs šāds mazs sadzīves maģijas rituāls: noliec lauru lapu katrā stūrī tai istabā, kur tavi mājinieki pavada visvairāk laika – laurs padzīs slimības no tavas mājas.

3. Ja pastāvīgi nēsāsi līdzi lauru lapu, tā pasargās no nepatikšanām un nelaimes gadījumiem.

4. Lai piesaistītu pozitīvas pārmaiņas, pirkstos saberzē lauru lapu, ieelpo tās aromātu un skaļā balsī izsaki savu lūgumu augstākajiem spēkiem.

5. Paliec lauru lapu zem spilvena: tā nodrošinās labus sapņus. Lauru smarža glābj no pārpūles, kā arī sniedz papildu spēkus sportistiem.

6. Ja četras lauru lapiņas paliksi zem paklājiņa pie durvīm, tās atnesīs veiksmi. Lapiņas jāsaliek ar kātiņiem viena pret otru tā, lai tās atgādinātu krustu. Reizi mēnesī, kad ir Jauns Mēness, lapiņas nomaina pret jaunām.

7. Lai jaunlaulātajiem būtu laimīga ģimenes dzīve, pirms kāzām uz visu nakti ieliek līgavas un līgavaiņa apavos lauru lapas, bet no rīta izņem un pasaka paldies par palīdzību.

8. Virs ieejas durvīm piestiprina piecas lauru lapiņas, kas sasietas ar sarkanu diegu. Mājas iemītniekiem uzsmaidīs laime un panākumi.

9. Lauru zariņš virs bērna gultiņas pasargā mazuli no ļaunas acs.

10. Rituāls naudas piesaistīšanai: ņem vienu lauru lapu, uzpilina uz tās apelsīna ēterisko eļļu un novieto tur, kur parasti glabā iekrājumus – tā piesaistīs jaunas finanses.

11. Jau Hipokrāts apgalvoja: ja uz dzemdētājas gultas malas noliek kaltētas lauru lapas, dzemdības būs vieglas un veiksmīgas.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aldonis Puskažociņš</cite>

    Ļoti efektīvi darbojas aktīva rīcība – ja neko citu, vismaz nopērc
    loterijas biļeti. Nopērc vienu, tad redzēsi. Ja būs lemts, garām laime
    nepaies! http://bit.ly/2gXFukc

Pievienot komentāru