Uzzini, cik tumša ir katras zodiaka zīmes dvēsele

 

Dvīņi Tava dvēsele ir tumši pelēka! Tumši pelēka dvēseles krāsa liecina par to, ka tu starp pretpoliem staigā kā pa naža asmeni, tu vari būt gan labs, gan slikts, pozitīvs un negatīvs. Tev lieliski padodas dzīves negaidīto situāciju pieņemšana.

Vēzis Tava dvēsele ir iekrāsota tumšā indigo tonī. Tu esi emocionāla un nedroša zīme, tavas dvēseles īsto krāsu vislabāk atspoguļo zilais tonis – tajā dvēsele šķiet tik dziļa, ka liekas gandrīz melna.

Lauva Tava dvēsele it nemaz nav tumša. Ja esi tik jauks un mīļš kā Lauva, tad tava dvēselē nav vietas tumsai. Tas ir lieliski, jo tu esi dzimis līderis, kuram labprāt citi seko.

Jaunava Tev tumsai nav nedz laika, nedz arī tai ir vieta tava dvēselē. Tu esi kustīga un enerģiska, tas nozīmē, ka nevēlies veltīt ne mazumiņu enerģijas, lai būtu tumšajā pusē.

Svari Tava dvēsele ir melna un balta. Vienā mirklī tu vari justies nožēlojami, bet nākamajā jau smaidīt kā maija saulīte. Tas viss atkarīgs no mirkļa un tava garastāvokļa.

Skorpions Tava dvēsele ir tīri melna. Neviens gaismas stars nespēs izbēgt no tavas tumšās dvēseles gūsta. Lai arī no ārpuses tu šķieti nekaitīgs, tā ir tikai tevis uzbūvētā fasāde. Zem tās slēpjas patiesa tumsa.

Strēlnieks Tava dvēsele nemaz nav tumša. Tu dažkārt spēj būt reti sekls un virspusīgs, bet tumsas pusē tu varētu nonākt tikai tad, ja tas būs jaunākais modes kliedziens.

Mežāzis Tava dvēsele ir tumša, bet tā tāda ir vislabākajā veidā! Tu radi spocīgu un tumšu sajūtu, kura piesaista citus cilvēkus. Patiesību sakot, tava gara tumšums citiem šķiet visnotaļ tīkams.

Ūdensvīrs Tava dvēsele nav tumša. Tevi interesē dzīves patīkamie mirkļi un vislabprātāk tu izvairies no tās tumšās puses.

Zivis Tava dvēsele ir tumsas un gaismas mistrojums. Viss atkarīgs no tava garastāvokļa, vienu nedēļu tu jutīsi tumsu, bet nākamajā vari justies gaiši un starojoši.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru