Uzzini, kā Tava bērna zodiaka zīme ietekmē to, kā viņš uzvedas skolā

Auns

Auns ir gatavs piešķilt uguni itin visam, tas nozīmē arī kautiņu uzsākšanu. Viņam ir attieksme un nav bail runāt pretī arī skolotājam. Auns var būt arī skolas huligāns. Viņam vienmēr patīk būt pirmajam, tādēļ, iespējams, ka viņš nākotnē būs klases vecākais. Auna mīļākie priekšmeti ir tie, kuros viņš var uzzināt jaunu informāciju par vēsturiskām personībām – literatūra un vēsture.

Vērsis

Vērsis ir stilīgais nūģis. Viņš ir klusais bērns, kurš nevēlas sacelt traci, bet viņš ir tik stilīgs, ka beigu beigās viņš kļūst par populārāko visā skolā. Vērsis ir jautrs un šarmants, tas viņam palīdz savaldzināt visus pārējos skolēnus. Ja viņš ir aizkaitināts, Vērsis var parādīt arī savus ragus, citi gan to neuztver draudīgi.

Dvīņi

Dvīņi var būt gan pie populārajiem bērniem, gan arī pie nūģiem. Šajā zīmē dzimušie var spēlēt jebkuru lomu. Dvīņi, kuri vēlas nokļūt uzmanības centrā noteikti atradīs savu vietu starp stilīgajiem bērniem. Dvīņi ir jautri un mīl plēst jokus, dažkārt arī stundas laikā. Dvīņi noteikti būs sajūsmā par iesaistīšanos kādā lugā vai uzstāšanos skolas pasākumā.

Vēzis

Jaukais un rūpīgais Vēzis var krist skolas huligānu nežēlastībā. Viņš darīs to, kas jādara un nelīdīs citu darīšanās, jo nevēlas nepatikšanas. Vēzim iziešana ārpus komforta zonas ir liels izaicinājums. Ieteicams pacelt aci no grāmatām un neuztraukties tik ļoti. Runā skaļāk!

Lauva

Lauva vienmēr būs skolas populāro bērnu vadonis, paraugskolēns, lielisks atlēts, un visā visumā jautrību mīloša dvēsele. Tas viņu padara pievilcīgu. Jā, Lauva ir arī skolotāju mīlulis. Enerģiju ieteicams ievirzīt sportā, teātra pulciņā vai mūzikā. Lieliski, ja Lauva iedrošinātu arī klusākos klasesbiedrus, tādus kā Vēzis.

Jaunava

Jaunavas parasti ir piemīlīgie bibliotēkā sēdētāji. Deguns grāmatā ieurbusi Jaunava parasti apgūst zināšanas. Parasti tieši šīs zīmes pārstāvji ir tie, no kuriem kontroldarbā špiko visa klase. Jaunava ir organizatoriska un vienmēr ievēro noteikumus. Jaunavas vecāki var jau saost bērna kabatā maģistra diplomu!

Svari

Svari ir mistiskais spriedelētājs, kurš visus fascinē. Viņam ir pievilcība, kas piesaista citus. Meitenes Svariem izdosies savaldzināt ar romantiskiem dzejoļiem, bet puiši stāvēs rindā, lai uzlūgtu tevi uz deju klases diskotēkā. Svariem piemīt iedzimtas līdera prasmes, tādēļ viņš vienmēr ir sociāli aktīvs.

Skorpions

Skorpions vienmēr ir bijis viltnieks. Un viņš nebūt nav imūns pret nepatikšanām. Skorpionam noteikti jāiesaistās kādā pulciņā, lai izlādētu enerģiju, tā var būt dejošana, peldēšana, vieglatlētika vai kāds cits individuālais sporta veids. Atzīmes Skorpionam problēmas nesagādās, tomēr viņam ir asa mēle, kuru daudzi skolotāji nespēs savaldīt.

Strēlnieks

Strēlnieks būs draugs itin visiem. Viņš var uzjautrināt nūģus un izklaidēties ar stilīgajiem. Strēlnieks ir zinātkārs, tādēļ viņu interesē mācības. Viņa mīļākie priekšmeti būs vēsture un valodas. Šīs zīmes pārstāvis noteikti būs pirmais kurš uz gadu dosies apmaiņas programmā uz ārzemēm, jo viņam patīk ceļot.

Mežāzis

Mežāzim lieliski padodas atmiņas treniņa uzdevumi, tas nozīmē, ka viņam būs augsti rezultāti testos, viņam ir labas analītiskās un koncentrēšanās spējas. Tas noteikti nozīmē, ka Mežāzis būs skolotāja mīlulis. Mācīšanās un jaunu lietu apgūšana ir Mežāža otrā daba!

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir gudrīši un teicamnieki, tie ir bērni, kuriem padodas viss. Viņi ir skolotāju mīlulīši un spēj sadraudzēties ar ikvienu. Viņam patīk domāt un novērtēt, tieši tādēļ Ūdensvīram lieliski padosies filozofija un psiholoģija.

Zivis

Zivis ir sapņotāji, tādēļ noteikti palaidīs garām skolotājas uzdoto mājasdarbu, viņi nemaz neatcerēsies, ka tāds uzdots. Zivis dod priekšroku zīmēšanai un viņu daiļdarbi, kas iezīmēti dažādu priekšmetu kladēs to patiesi pierāda. Vecāki var baidīties par vienaldzīgu attieksmi pret mācībām, bet tam nav pamata, jo Zivis mākslinieciski izpauž

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru