Uzzini, kāda ir katras Zodiaka zīmes dzīves jēga

 

AUNS

Visu savu dzīvi Auni var ļoti uzstājīgi dzīties pēc dzīves jēgas, taču tā arī to neiegūt. Precīzāk sakot, patiesībā viņi to atrod un pat visnotaļ ātri, taču paši to vienkārši nepamana, jo sasniedzot vienu mērķi, viņi jau sākt tiekties pēc nākamā. Pats svarīgākais Auniem – darbs, aktivitāte, process un savas neatkarības apzināšanās. Ja viņiem to visu atņems, viņi ļoti cietīs, tāpēc pilnai laimei Auniem ir nepieciešams atrasties pastāvīgā kustībā.

VĒRSIS

Šīs dziļās dabas cilvēki pie savas dzīves jēgas apzināšanās var nonākt jau ļoti agrā vecumā. Šīs zīmes cilvēki bieži vien atrodas izvēles priekšā – karjera vai ģimene, un šī izvēle viņiem ir diezgan grūta, jo ģimene un darbs vēršiem ir pirmajā vietā. Pašrealizācija karjerā viņiem ir ļoti svarīga, taču tajā pat laikā viņi ļoti cenšas pavadīt diezgan daudz laika kopā ar sev tuvajiem cilvēkiem, tāpēc Vēršu dzīves jēga ir darbs, ģimene un finansiāla labklājība.

DVĪŅI

Dvīņi ir ļoti mainīgi, tāpēc visas dzīves garumā viņu prioritātes mainās neskaitāmas reizes. Pa īstam laimīgi viņi ir tikai tad, kad viņiem blakus atrodas tuvinieki, draugi un domubiedri, tāpat arī viņi nevar iedomāties savu eksistenci bez citu palīdzības. Pirmajā vietā Dvīņiem ir harmoniskas attiecības ar apkārtējiem – mīļotajiem cilvēkiem, ģimeni, kolēģiem, draugiem, otrajā – profesionālā darbība un nauda.

VĒZIS

Ātri ievainojamie un emocionālie Vēži vairāk par visu ciena mājīgu un siltu atmosfēru ģimenē. Viņi, protams, ir talantīgi un var sevi realizēt arī karjerā, taču viņu mērķis noteikti nav pelnīt daudz naudas un par katru cenu “izsisties”. Viņiem ir svarīgi atrasties harmoniskā vidē, no kuras viņi saņem atbalstu. Vēži ir gatavi uz visu, lai viņiem tuvie cilvēki būtu laimīgi – tā arī ir viņu lielā dzīves jēga.

LAUVA

Dedzīgās Lauvas savas prioritātes saliek aptuveni tādā secībā: pirmā – pašrealizācija un atzinība, otrā – brīvība un trešā – ģimene un bērni. Dzīves jēga daudziem šīs zīmes pārstāvjiem saistās ar pastāvīgu jaunu zināšanu un iespēju meklēšanu, jo viņi neredz sevi bez iespējas rīkoties patiesi, respektīvi, tā, kā viņiem gribas, taču bērnu dēļ Lauvas var arī atkāpties no saviem principiem un ierobežot savu brīvību, jo dzimtas turpināšana katram Lauvam un Lauvenei ir svēta lieta.

JAUNAVA

Jaunavas vienmēr ir tendētas tiekties pēc ideāla, tajā arī slēpjas viņu būtības jēga. Viņas ar visu savu sirdi un dvēseli vēlas, lai viss apkārt būtu racionāls un nevainojams, taču ātri vien viņas apzinās, ka sasniegt pašu pilnību ir nereāli, un tas viņas ļoti stipri sarūgtina. Šajā dzīvē Jaunavas pirmajā vietā liek darbu un pienākuma apziņu, bet viss pārējais, pēc viņu domām, var pagaidīt.

SVARI

Svari ir mūžīgie cīnītāji par taisnīgumu, taču dzīve bieži vien piespiež viņus vilties gan dzīvē, gan apkārtējos cilvēkos, bet viņi noteikti nav no tiem, kas ilgu laiku par to bēdāsies, jo viņu dzīves prioritātes ir optimisms, gudrība un ticība gan sev, gan draugu atbalstam. Tas šīs zīmes pārstāvjiem palīdz ātri vien atkal nostāties uz kājām un jauniem spēkiem un idejām doties aizstāvēt savas patiesās vērtības.

 

Lasi vēl: Dzimšanas gada numeroloģija: uzzini savas dzīves scenāriju

SKORPIONS

Šie karavīri savu dzīvi nenodzīvo bezmērķīgi. Ja viņiem ir mērķis, tad tas būs kā viņu ceļa zvaigzne. Caur ērkšķiem uz zvaigznēm – tas ir viņu ierastais ceļš, pirmajā vietā – mērķis, otrajā – ģimene un nauda.

STRĒLNIEKS

Šīs horoskopa zīmes pārstāvji var nodzīvot savu dzīvi tā, ka viņi tā arī nemaz īsti neuzzina to, kas tad viņiem ir bijis svarīgākais. Iespējams, ka pie visa vainīgs ir tas, ka viņi pastāvīgi maina savus dzīves mērķus, jo Strēlnieki bieži vien nezina, ko viņi īsti no dzīves grib, tāpēc dzīvo tā, kā viņiem sanāk konkrētajā brīdī. Lai gan ir pilnīgi iespējams, ka tajā arī slēpjas viņu dzīves jēga – nodzīvot dzīvi tā, lai vismaz pēc tam būtu ko stāstīt saviem mazbērniem.

MEŽĀZIS

Mežāžiem galvenais ir iegūt augstu stāvokli sabiedrībā, viss pārējais viņiem liekas diezgan mazsvarīgs. Viņi jau no mazotnes tiecas pēc slavas un nauda viņiem ir neatņemama savas eksistences daļa, bet ģimeni viņiem ir tikai trešajā vietā, taču, protams, ne visi ir tik kategoriski šajā jautājumā. Sev tuvo cilvēku dēļ Mežāži var atteikties no saviem principiem, taču viņu pamata dzīves jēga ir slava, gods, cieņa un finansiāla labklājība.

ŪDENSVĪRS

Visas savas dzīves garumā Ūdensvīri ļoti viegli var mainīt savus mērķus un dzīves principus, tomēr ir kaut kas tāds, kas paliek nemainīgs – tiekšanās uz pašrealizāciju un sevis meklējumi, turklāt viņu prioritātēs ietilpst arī attiecības ar draugiem un cīņa par brīvību un taisnību, bet daudz tālākās pozīcijās atrodas ģimene un nauda.

ZIVIS

Zivīm ļoti svarīgs ir radinieku, tuvo cilvēku un domubiedru atbalsts, jo vientuļās Zivis – tie ir paši nelaimīgākie cilvēki pasaulē. Šo dziļo, jūtīgo un kaislīgo cilvēku dzīves jēga ir miers visā pasaulē, harmonija un mīlestība.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru