Uzzini, kāda ir tevis ikdienā zīmēto jeb skribelēto lietu nozīme

Cilvēku figūras

Ja zīmē nelielus cilvēciņus, tu droši vien jūties neaizsargāts un bezpalīdzīgs, ļoti iespējams, ka tu vēlies atbrīvoties no zināmas atbildības. Vienkāršotu cilvēka figūru zīmējumi norāda, ka esi nestabils un vēlies izolēties no citu cilvēku sabiedrības.

Acis

Acu zīmēšana atspoguļo tavu iekšējo būtību. Lielas acis parāda, ka esi ekstraverta personība, žilbinošas acis nosaka, ka tevi kāds vēro, bet aizvērtas acis norāda, ka nevēlies ieskatīties sevī.

Tavs paraksts

Paraksta atveidošana liecina, ka esi egocentrisks un iedomīgs. Izteikti bieža paraksta atveidošana, nepiedomājot pie zīmētā, parāda, ka domā tikai un vienīgi par sevi.

Apļi un savienoti gredzeni

Apļveida formas, kas sasvstarpēji savienotas vai zīmētas viena otrā atspoguļo nepieciešamību pēc saliedētības un vienotības. “Jūtos gluži kā atstāts ārpusē” – to par tevi pastāsta šie zīmējumi. Ja neapzināti zīmē apļus, tev nepieciešams draugs, vai lielāka uzmanība.

Dzīvnieki

Tevis zīmētais dzīvnieks var pastāstīt ļoti daudz par tavu personību. Tīģeris vai vilks atspoguļo apspiestas dusmas un niknumu; lapsa – tu vēlies rīkoties viltīgi; vāvere – tev nepieciešamas rūpes un aizsardzība; lauvas parasti zīmē cilvēki, kuri jūtas par citiem pārāki. Ja laiku pa laikam zīmē vienu un to pašu dzīvnieku, tas nozīmē, ka neapzināti tu sevi ar šo dzīvnieku salīdzini, cenšoties imitēt tā raksturu.

Spirāles, apļveida figūras un viļņainas līnijas

Tevi diži neuztrauc citu cilvēku problēmas. Iespējams, ka tu piedzīvo nelielu emocionālu krīzi, tu uztraucies par sev nozīmīgām lietām. Tev jākontrolē sava uzvedība un jāizvairās no dusmu izgāšanas pret citiem cilvēkiem.

Četrstūri, rombi un citas ģeometriskas figūras

Tev ir skaidri nosprausti mērķi un tu reti kad paturi savu viedokli pie sevis. Tu esi stūrgalvīgs un nepiekāpīgs. Parasti esi pārlieku uzmanīgs un piesardzīgs – apdomā savu attieksmi šajā jomā.

Bultiņas

Bultiņas simbolizē tavas dzīves virzienu jeb vektoru. Ja bultiņa uzzīmēta uz augšu – tu esi uz citiem cilvēkiem orientēta persona, ja tā uzzīmēta virzienā uz leju – tu esi egocentrisks; pa kreisi vērsta bultiņa – tu esi iestrēdzis pagātnē, bet pa labi vērsta bultiņa nozīmē, ka ar cerību skaties nākotnē.

Zvaigznes

Tu vēlies atrasties uzmanības centrā; tu vēlies, lai visas acis tiktu pavērstas pret tevi, tiklīdz ienāc telpā. Ja tevis zīmētajām zvaigznēm ir ļoti daudz staru, iespējams, tu ciet no depresijas.

Puķes, mākoņi un saule

Dzīvīgu puķu, saules un mākoņu zīmēšana liecina par to, ka dotajā brīdī esi ar visu apmierināts, bet tev patīk fantazēt par labajām lietām, kas tevi sagaida nākotnē. Zīmējumi apliecina, ka esi pozitīvi noskaņots un priecīgs cilvēks.

Krusts

Krustu zīmēšana var nozīmēt, ka jūties vainīgs, vai vaino sevi par pieļautajām kļūdām.

Mazas mājiņas un kastītes

Simetriskas figūras parāda to, ka tev ļoti patīk kārtība, cītīga lietu izplānošana un aprēķins. Tu zini, ko vēlies, tu jau esi nospraudis savas dzīves mērķus un paliksi pie sava, lai arī kas notiktu.

Šaha laukums

Visticamāk, ka nesen tiki nostādīts visnotaļ nepatīkamā un neērtā situācijā. Ja šāda veida zīmējumi pastāvīgi atkārtojas, tu centies tikt galā ar apslēptām problēmām, kas saistītas ar nespēju atrisināt esošo situāciju. Iespējams, ka centies izprast savas dzīves nozīmi un misiju šajā pasaulē un tu šaubies par atrašanos uz pareizā ceļa.

Bišu kāres raksti (sešstūri)

Tava galvenā prioritāte ir miera un harmonijas saglabāšana dzīvē, tu vēlies dibināt ģimeni.

Avots:

zeltene

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru