Uzzini, kādās sievietēs iemīlas vīrieši, atbilstoši horoskopam!

h

Vai tu esi tas tips, kurš iepatiktos savam vīrietim, atbilstoši horoskopam?

Auns

Auns iemīlēsies sievietē, kura ir optimistiski noskaņota un vienmēr gatava jebkam. Šādai sievietei vienmēr jāmāk pārņemt virsroka pār neveiksmīgām situācijām, vienalga vai tā ir tukša riepa vai garlaicīga ballīte.

Vērsis

Vēršu vīrieši dažkārt ir mazliet iesūnojuši, tādēļ viņi iemīlas sievietēs, kuras viņus sapurina un ievelk jautrībās. Citiem vārdiem sakot, Vērsim patīk aizraujošas sievietes….

Dvīņi

Dvīņu zīmē dzimušais vīrietis iemīlēsies sievietē, kuras ceļotkāre ir tik pat nepiesātināma. Ja izdosies atrast iecerēto, viņi nekad viens otram neapniks. Labākais šajā sievietē ir tas, ka viņa ir pietiekoši neatkarīga un nav pārlieku emocionāla, jo tas var Dvīņus izvest no pacietības.

Vēzis

Vēzis iemīlēsies sievietē, kurai var uzticēties. No visām zodiaka zīmēm, Vēži ir tie, kuri vissliktāk panes sirdēstus vai sāpes, viņiem nepieciešams ilgs laiks, lai kādam uzticētos. Un kad tas beidzot notiek, Vēzis ir kā mazs mīļš kaķēns.

Lauva

Lauvas zīmē dzimušie vīrieši nevar novērst acis no enerģiskas un jautrību veicinošas sievietes, ar kuru nekad nebūs garlaicīgi. Viņai būs pašai savs draugu bariņš, viņa būs ballītes nagla, bet tajā pat laikā, viņa ļaus paspīdēt arī Lauvai.

Lasi arī: Šīs trīs Zodiaka zīmes, ja iemīlas, tad stipri un no visas sirds

 

Jaunava

Vīrieši, kuru zodiaka zīme ir Jaunava neglābjami iemīlas sievietē, kura prot viņus sasmīdināt, tādā sievietē, kurai pašai ir sava, pastāvīga dzīve. Viņas humora izjūta būs lielisks pretstats Jaunavas analītiskajai domāšanai.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru