Uzzini, kādu vīrieti vēlas katras Zodiaka zīmes pārstāve!

Katrai no mums dažkārt ir nepieciešamība palīdzība vīriešu jautājumos – ne vienmēr ir viegli saprast, kāds vīrietis tev ir piemērotākais.

Atrast sev piemērotāko vīrieti, balstoties tikai uz tavu horoskopa zīmi, ir tas pats, kas sameklēt nopietnas attiecības iepazīšanās aplikācijā Tinder. Parasti šādās aplikācijās pārsvarā tu sastopi vīriešus, kuri nekam nopietnam nav gatavi, bet, ja tev ir citādāki uzskati, tad tas tev īsti neder.

Tomēr, lai arī tu, piemēram, netici astroloģijai, tu nevari noliegt, ka dažkārt pati esi brīnījusies, kā kāds par tevi kaut ko tādu var zināt. Un tieši tāpat ir ar vīriešiem, kuri tev ir piemērotākie. Tas vienkārši tā ir, un, iespējams, izlasot šo rakstu, tu pati sapratīsi, ka mums ir taisnība.

 AUNS vēlas intelektuālu vīrieti

Auni ir patstāvīgas, neatkarīgas un loģiskas būtnes. Viņiem patīk pavadīt laiku vienatnē, jo savā ziņā viņi ir ļoti dziļdomīgi.

Auns meklē vīrieti, kurš spēs iesaistīties intelektuālās sarunās. Viņam tāpat ir vajadzīgs partneris, kurš ir par sevi pārliecināts un atklāts: Aunam nav laika stulbībām.

VĒRSIS vēlas vīrieti ar stingru gribu

Vērsis ir viena no visiecietīgākajām zīmēm. Kad viņš ir attiecībās, viņš ir viena no visnopietnākajām zīmēm, protams, runājot par saistībām.

Vēršu sievietei vajag romantisku un kaislīgu vīrieti. Tāpat viņai vajag kādu, kurš spēj pats ar sevi tikt galā; nekas viņai nešķiet seksīgāks par vīrieti ar spēcīgu gribu un apņemšanos.

DVĪŅI vēlas atklātu vīrieti

Dvīņiem visu laiku patīk izmēģināt jaunas lietas. Viņi ir piedzīvojumu meklētāji un ļoti sociālas būtnes, tieši tādēļ Dvīņi vienmēr gaidīs, ka viņu partneris “turēs līdzi” neatkarīgi no situācijas.

Dvīņu sievietei vajag vīrieti, kurš būs atklāts, teiks, ko domā, bet tajā pašā laikā ar to nešaus pār strīpu, un tajā pašā laikā viņam ir jābūt jautram un rotaļīgam.

VĒZIS vēlas vīrieti ar laipnu sirdi

Nevienam nav laipnākas sirds kā Vēzim (tikai varbūt izņemot Zivis). Viņš vienmēr izvēlas attiecībās to, kas ir labāks partnerim, tomēr tas nenozīmē, ka tu no tā vari speciāli gūt labumu.

Vēzis meklē vīrieti, kurš ir tāds pats kā viņa. Kādu, kurš ir godīgs, sirsnīgs, spējīgs būt vienatnē un tādu, kurš ir spējīgs veidot veselīgas attiecības.

LAUVA vēlas flirtējošu vīrieti

Lauvai visās jomās ir nepieciešama uzticība un motivācija. Ja viņu otrajai pusītei nepiemīt šādas īpašības, šīs attiecības izjuks.

Lauvas sieviete meklēs vīrieti, kurš ir tāds pats kā viņa. Lauva ne vienmēr ir nopietna; Lauva vēlas partneri, kurš arī ir dāsns un zina, kā flirtēt.

JAUNAVA vēlas pacietīgu vīrieti

Jaunava ir viena no noslēpumainākajām un domīgākajām zīmēm. Viņa nekad citiem ātri neatveras, kas dažkārt jaunas attiecības padara ļoti sarežģītas.

Tieši tādēļ Jaunava vienmēr meklēs vīrieti, kurš ir pacietīgs. Ja viņš viņu ir spējīgs sagaidīt, tad viņa pierādīs, ka tas ir bijis to vērts. Tāpat Jaunava meklē kādu, kurš ir “pie zemes” un kurš atbalsta viņas lēmumus.

SVARI vēlas uzticamu vīrieti

Svariem ir ļoti “smagas galvas”. Tas var nozīmēt to, ka viņi ir vai nu ietiepīgi vai arī ļoti motivēti, un tas viss ir atkarīgs no tā, ar ko viņiem ir darīšana. Svari tajā pašā laikā ir loģiski, kas nozīmē to, ka viņi vienmēr analizē situācijas.

Vīrietis, kurš ir uzticams un spēj pielāgoties, būs ideālais Svaru sievietēm. Viņas arī vēlas tādu vīrieti, ar kuru var veidoties ļoti laba komunikācija un interesantas sarunas.

SKORPIONS vēlas kaislīgu vīrieti

Skorpions ir ļoti spraigs un seksuāls. Dažkārt viņš pats sevi ievelk nepatikšanās, jo viņš parasti dara un tikai pēc tam domā.

Vīrietis, kurš spēs tikt līdzi Skorpiona sievietes kaislībām, varēs ar viņu izveidot ļoti spēcīgu saikni. Tāpat šī sieviete meklē kādu, kurš ir jautrs un pacietīgs, jo Skorpionam vajag laiku, lai kādam sāktu uzticēties.

STRĒLNIEKS vēlas jūtīgu vīrieti

Strēlnieks ir piedzīvojumu meklētājs un dzīvo ar vieglu prātu. Viņš izmanto izdevību izmēģināt ko jaunu, bet tajā pašā laikā viņš neiebilst visu dienu pavadīt mājās kopā ar savu mīļoto.

Strēlnieku sieviete meklēs vīrieti, kurš ir jūtīgs un izmantos humora izjūtu, lai izietu no neērtām situācijām. Tāpat viņai vajag kādu, kurš ir tikpat aktīvs kā viņa pati.

MEŽĀZIS vēlas strādīgu vīrieti

Mežāži ir gudri un nopietni individuāļi, tieši tādēļ viņiem vajag vīrieti, kurš ne vienmēr ir nopietns, kurš māk ieviest jautrību. Mežāzis, protams, novērtē partneri, kurš ir tāds pats kā viņš tādēļ, ka ar šādu vīrieti viņš spēj “savienoties” daudz dziļākā līmenī.

Mežāzim – sievietei vajag vīrieti, kurš ir ļoti strādīgs (un jautrību mīlošs, protams). Viņa attiecībās arī vēlas justies droši; tas ļauj viņai vairāk attiecībās fokusēties uz jautrajām lietām.

ŪDENSVĪRS vēlas pievilcīgu vīrieti

Ūdensvīrs ir ļoti radošs, tieši tādēļ mīlas prieki ar viņu ir tik kaislīgi. Viņam patīk savu gudrību pielietot gan guļamistabā, gan ārpus tās. Tieši tādēļ Ūdensvīri ir labākie partneri piedzīvojumu meklētājiem.

Ūdensvīrs meklē vīrieti, kurš ir ļoti pievilcīgs un kaislīgs. Tāpat viņš grib kādu, kurš ir sabiedrisks, tādēļ ka tas viņiem liek pašiem par sevi justies pārliecinātākiem.

ZIVIS vēlas romantisku vīrieti

Zivis ir introspektīvas un emocionālas, tāpat viņas zina, kā šīs īpašības izmantot savā labā. Viņas laiž garām negācijas, kas nāk no citiem cilvēkiem, tomēr būs atklātas par to, kas viņas nomāc.

Zivis vēlas attiecības ar kādu, kurš ir aizrautīgs un apdomīgs. Tāpat viņas ļoti novērtē ikdienas mazo romantiku, tādēļ nevajag baidīties viņām izrādīt savas dziļākās emocijas.

Avots:

zeltene

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru