Uzzini, kas nepieciešams katras zodiaka zīmes pārstāvim, lai viņš būtu laimīgs

AUNS

Varbūt tas šķitīs dīvaini, bet Auniem vajag ar kādu cīnīties. Kā jau Uguns stihijas zīme, Auns vislabāk jūtas tad, kad sacenšas ar kādu, un labākais ir tas, ka viņš gandrīz nekad netur ļaunu prātu uz citiem. Nekas viņu nedara laimīgāku kā uzvara strīdā!

VĒRSIS

Nav tāda Vērša, kam nepatiktu labi paēst un kurš nemācētu pagatavot garšīgu maltīti. Vērsim ēšana nozīmē būt laimīgam. Viņam patīk materiālā pasaule un ēdieni, kas garšas kārpiņām liek dejot!

DVĪŅI

Dvīņiem laimes sajūtu rada vārdi. Kā jau Gaisa stihijas zīme, Dvīņi dzīvo savā prātā un vislabāk jūtas tad, kad runā, raksta, lasa vai mācās, tāpēc nekas nespēj Dvīņus darīt laimīgākus kā laba grāmata.

VĒZIS

Uz Zemes ir tikai viena vieta, kur Vēži var justies laimīgi, un tās ir mājas. Šī Ūdens stihijas zīme tikai mājās var justies droši un rast piepildījumu savā dzīvē. Vēzis mājas uztver kā daļu no sevis, jo mājas nozīmē drošību, mīlestību un ģimeni.

LAUVA

Lauvai vislielāko laimi sniedz romantika. Kā jau Uguns stihijas zīmei, Lauvas sirds deg mīlestības liesmās, turklāt visfantastiskākajā un ekstravagantākajā veidā, kādu divi cilvēki vien var piedzīvot!

JAUNAVA

Citiem tas varbūt šķitīs garlaicīgi, bet Jaunavām vairāk par visu patīk kārtība un organizētība. Ja vēlies redzēt Jaunavu, kas ir laimīga un apmierināta ar dzīvi, tad satiec viņu pēc tam, kad viņa ir likusi lietā savas organizatoriskās spējas.

SVARI

Svari vislabāk jūtas attiecībās (it īpaši laulībā). Kā Gaisa stihijas zīme, Svari vairāk par visu citu, ko dzīve var piedāvāt, dod priekšroku harmonijai cilvēku starpā nekā.

SKORPIONS

Skorpioniem par visu vairāk patīk ļauties patiesai un intīmai mīlas dēkai. Ūdens stihijas zīmei vislaimīgākā pieredze ir dalīties savās kaislībās un spēcīgajās jūtās ar otru pusīti.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks atrod laimi garos ceļojumos kopā ar jauniem cilvēkiem, jaunās vietās un darot kaut ko vēl nepieredzētu. Tas ļauj viņam sevi pilnveidot un justies patiesi laimīgam, tāpēc Strēlnieks vēlas ceļot uz nezināmām vietām un atklāt kaut ko jaunu.

MEŽĀZIS

Lai arī citiem tas nav tik raksturīgi, Mežāzis var atrast laimi savā darbā. Šī zodiaka zīme izvēlas tādu darbu, kas ir nozīmīgs un izaicinošs, kā arī ir vienlīdz labi atalgots. Viņš ir gatavs strādāt līdz vēlai naktij, ja darbs viņu dara laimīgu.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs atrod laimi un prieku kopā ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem un saviem draugiem. Viņš vienmēr ir gatavs satikties ar draugiem, paēst garšīgu maltīti, iesaistīties radošās sarunās un smieties līdz pat rīta gaismai.

ZIVIS

Šī Ūdens stihijas zīme dzīvo mākslai un nepalaidīs garām iespēju izpaust savas idejas reālajā dzīvē. Zivis atrod laimi mākslā un radošā izpausmē, kas iedvesmo gan viņas pašas, gan arī citus.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru