Uzzini, ko par tavu personību un veselību var pateikt pēc tavām rokām!

Your-hands-correspond-to-one-of-the-four-natural-elements

Tavas rokas ir kā enciklopēdija, tās var tik daudz pavēstīt par tavu personību: tās atklāj tavu raksturu, veselības stāvokli, kā arī to, kas tevi sagaida nākotnē.

Lai to visu uzzinātu, tev nāksies pamatīgi izpētīt savas rokas.

Tavas rokas atbilst kādam no četriem dabas elementiem: gaisam, ūdenim, ugunij un zemei. Tavs elements atklās tavu raksturu un dabiskās īpašības.

Gaisa rokas

Tās ir garas un stingras ar pagarinātu plaukstas daļu. Tās tiek uzskatītas par graciozām un elegantām. Parasti, šīs rokas ir sausas. Tām ir slaidi pirksti un labi redzamas locītavas.

Šo cilvēku gars ļauj tiem uzglabāt lielu informācijas daudzumu. Dzīvē, šie cilvēki kustās, domā, iet un runā ātri.

Uguns rokas

Uguns rokām ir lielas plaukstas un īsi pirksti. Jo īsāki tie ir, jo cilvēks ir stūrgalvīgāks, it īpaši, ja pirkstu locītavas ir platas. Cilvēki ar šādām rokām ātri pieņem lēmumus.

Šiem cilvēkiem piemīt unikāls skaistums. Viņi vienmēr iesaka jaunas idejas un ir ļoti kaislīgi, tomēr, viņu kaislīgums dažkārt ļoti ātri zūd.

Ūdens rokas

Ūdens rokas ir garas, līdzīgi gaisa rokām. Atšķirība slēpjas to mitrumā. Šī veida rokas daudz svīst. To plaukstas ir apaļīgas, tās atklāj, ka cilvēks ir jauks un tam piemīt līdzjūtība. Plauksta un pirkstgali dažkārt ir rozā. Cilvēki, kuriem ir ūdens rokas ir ļoti emocionāli, bieži vien, šiem cilvēkiem ir zelta sirds un tie ir ļoti iejūtīgi.

Šo cilvēku emocijas var viņus pašus apspiest, viņiem tās var būt bīstamas. Tomēr, šie cilvēki ir lieliski draugi: viņi vienmēr būs tev līdzās, kad vien nepieciešams.

Zemes rokas

Zemes rokas ir visvieglāk atpazīt. Tām ir ļoti lielas, garas un platas plaukstas. Arī pirksti ir apaļīgi, tie nav ne gari, nedz īsi un rokas ir ļoti sausas.

Šīs rokas slēpj gudru raksturu, kam nemaz nav jābūt kautrīgam. Šie cilvēki vienmēr pārliecinās par to, ka ir pabeiguši iesākto. Parasti viņiem ļoti labi padodas rīkošanās ar rokām.

Šie cilvēki nav pārlieku emocionāli, viņi ir piezemētāki un reālistiskāki.

Avots: trendingpost.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru