Uzzini, kuras 3 Zodiaka zīmes nemīl daudz runāt- vai tie klusie ūdeņi ir tie dziļākie?

Vērsis

…Reizēm viens par daudz pateikts vārds var visu sabojāt, tāpēc viņi labāk nesaka neko. Vērši ļoti daudz domā, viņi var stundām ilgi uzturēt iekšējo dialogu un iegremdēties paši savā pasaulē, kur citiem nav vietas. Tā ir arī nepieciešamība pēc privātuma. Vēršiem būtisks ir viss materiālais, viņi ir privātīpašnieciski un nelabprāt atsakās no tā, kas viņiem pienākas, tāpēc tur nav daudz, ko runāt- viņš grib tā, kā grib un tā arī dara, bez liekas apspriešanas vai apstiprinājuma gūšanas no citiem.

Zivis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji izvairās runāt tad, kad jūtas apdraudēti, iebiedēti vai nedroši. Viņi vislabprātāk izvēlas aizbēgšanas taktiku, kas nav jāsaprot burtiski. Šī taktika izpaužas kā nerunāšana, nekonkrētu atbilžu sniegšana, vai vienkārši- izvairīšanās no neērtās tēmas. Nereti Zivis mēģina pārspēlēt „bumbu” otra vārtos, tādējādi radot sarunu biedram neērtu situāciju, kas piespiež izbeigt šo tēmu. Ja Zivis runā, tad tikai ar nolūku kaut ko panākt vai uzzināt, tukša mēles kulšana nav viņam raksturīga. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji patiesi ir vieni no iekšēji dziļākajiem, jo viņi var klusēt, taču īstajā brīdī vistrāpīgāk pateikt to, ko citi nespēj. Zivis uzsūc informāciju par apkārtējo pasauli, vienkārši esot cilvēkos un kopīgi darot lietas, taču viņi nejūt vajadzību to darīt un vēl piesaistīt sev papildus uzmanību ar runāšanu.

Vēzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji var būt runātīgi, ja jūtas ļoti ērti, piemēram, mājās vai tuvu draugu lokā, taču, izejot ārpus savas komforta zonas, viņi visbiežāk noslēgsies. Iespējams, tas ir tāpēc, ka Vēzis nevēlas riskēt ar to, ka viņu nesapratīs, neatbalstīs vai kā citādi noraidoši izturēsies. Tas būtu pārāk sāpīgi, apzinoties, ka šīs zīmes pārstāvji vienmēr grib, kā labāk. Protams, dzīves laikā viņi iemācās pastāvēt par sevi un savu viedokli, taču personības attīstības agrīnajos gados, viņi drīzāk ir klusi un nerunīgi. Tā kā Vēzim ir ļoti bagāta iekšējā pasaule, tad reizēm pat pašam ir grūti saprast, kas īsti notiek, ko viņš jūt un kāpēc, kur nu vēl par to runāt. Vēži par intīmām tēmām runā tikai ar pašiem tuvākajiem, savukārt pārējiem viņu uzticība ir jānopelna.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru