Uzzini, kuri ir vispozitīvākie Zodiaka zīmju pārstāvji

Uguns stihija (Auns, Strēlnieks, Lauva)

Šo zīmju pārstāvjiem ir tendence krist galējībās. Pēc būtības – viņi ir ļoti stipras personības. Neskatoties uz visām neveiksmēm un problēmām, viņi vienmēr ir spējīgi saredzēt gaismu tuneļa galā, taču nevajadzētu aizmirst arī par viņu impulsivitāti, kas dažkārt padara viņus vājus. Uguns stihijas zīmes ir optimisti, kuriem, kad viņus pamet dvēseles harmonija, ir nosliece uz pesimismu.

tumblr_mu01eywmq31rs8e09o1_500

 

Ūdens stihija (Skorpions, Zivis, Vēzis)

Šo zīmju pārstāvji arī ir atkarīgi no savām emocijām. Neskatoties uz to, viņi vienmēr cenšas balansēt starp optimismu un pesimismu. Pēc astrologu domām, šie cilvēki bieži vien pārvēršas pesimistos, lai pievērstu apkārtējo uzmanību vai lūgtu palīdzību, bet reizēm viņi gūst baudu no skumjām, redzot pasauli pelēkā krāsā – tas viņus iedvesmo, taču, eventuāli, viņus tomēr var uzskatīt optimistiem, jo skats uz dzīvi viņiem ir visnotaļ pozitīvs!

tumblr_inline_nqodtrreax1ttgyg0_500

 

Lasi vēl: Finansiālā labklājība un Gaisa stihijas zīmes: Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

 

Gaisa stihija (Ūdensvīrs, Dvīņi, Svari)

Šo zīmju pārstāvjus var saukt par nelabojamiem optimistiem. Dažkārt viņu optimisms robežojas ar vienaldzību. No mušas viņi var uzpūst ziloni! Šie cilvēki nekad nezaudē drosmi un pa dzīvi viņi iet ar smaidu uz lūpām – lai arī cik veci viņi būtu, viņi nepārtrauc ticēt visam labajam!

 

Zemes stihija (Vērsis, Jaunava, Mežāzis)

Šo zīmju pārstāvji ir tendēti uz pesimismu. Iespējams, ka tas neizpaužas negatīvas attieksmes veidā, taču visu šo zīmju pārstāvji ir diezgan atturīgi un ar neuzticību attiecas pret lielāko daļu notikumu. Pieņemot kaut kādus stereotipus, viņi bieži vien liedz sev mazos dzīves priekus, bet reizēm viņi ir melnā humora cienītāji, kas padara viņu pesimismu nedaudz optimistiskāku.

tumblr_o23st4sr5k1si3gq6o1_r1_500

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru