Vai tiešām jūrā ir tik daudz zivju, kā mums šķiet? Pētījums atklāj, ka cilvēks iemīlas tikai 4 reizes dzīvē

Pētnieki atklājuši, ka cilvēks iemīlas vidēji tikai četras reizes visā savas dzīves laikā. Vidējais vecums, kad cilvēki apprecas vai uzsāk nopietnu kopdzīvi ar partneri, ir 27 gadi. 33% to izdara ar savu pirmo mīlestību.

Tomēr 4 no 10 cilvēkiem apgalvo, ka viņu kopdzīve ar partneri ir “otrais labākais variants”, un 61% no šiem aptaujātajiem arī nožēlo, ka palaiduši vaļā savas dzīves īsto mīlestību.

Vidēji 8 no 10 cilvēkiem iemīlas līdz ausīm vismaz vienā cilvēkā 20 – 30 gadu vecuma periodā, ar 4 no 10 tas notiek 30 – 40 gadu vecumā un ar 3 no 10 – pēc 40 gadu vecuma sasniegšanas.

Pētnieki arī atklājuši, ka 41% no viņu pētījuma dalībniekiem ir kādreiz iemīlējušies kādā, kurā nevajadzētu. Gandrīz puse no viņiem atzīst, ka tas noticis vairāk nekā vienreiz.

Gandrīz 1 no 20 cilvēkiem apgalvo, ka ir iemīlējies 5 vai vairāk cilvēkos, kuros nevajadzētu vai nedrīkstētu iemīlēties. Visbiežāk šādos gadījumos pieķeršanās objekts ir darba kolēģis, taču tas var būt arī labākais draugs, svešinieks vai pat viens no drauga vecākiem.

77% cilvēku tic, ka paši nespēj ietekmēt to, kad un kurā viņi iemīlas.

Aptaujā, kurā piedalījās 2000 pieaugušo, trešā daļa dalībnieku izteikuši viedokli, ka, viņuprāt, ir iespējams iemīlēties vairāk nekā vienā cilvēkā vienlaicīgi.

Turklāt trešā daļa cilvēku kādreiz ir mēģinājuši atjaunot attiecības ar kādu no bijušajiem partneriem, bet tikai 1 no 3 tas ir izdevies.

Avots: elitedaily.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru