Vai tu proti dzīvot vienatnē? Uzzini pēc savas zodiaka zīmes

18lrjcso9hianjpg

Daži cilvēki vienatni uztver kā dāvanu, citi kā lāstu.

Kāds esi tu?

AUNS

Neiebilst pret dzīvi vienatnē. Dzimuši līderi, tādēļ lieliski prot iet cauri dzīvi individuāli, jo tādējādi viņus nekas neierobežo.

VĒRSIS

Mīl autonomiju un neatkarību. Nemīl ietekmi. Iesaistās attiecībās tikai tad, ja zina, ka tās būs noturīgas un ilglaicīgas.

DVĪŅI

Spēcīga un arī neatkarīga zīme. Enerģētiska, impulsīva. Nemīl „tikt piesieti” vienai vietai vai vienām attiecībām, tādējādi dod priekšroku vienas nakts attiecībām bez īpašām saistībām.

VĒZIS

Spēj dzīvot vienatnē, tomēr tajā pašā laikā alkst tuvību ar kādu diendienā, jo ne vienmēr spēj paši apvaldīt savas emocijas – Vēzim nepieciešams stiprs cilvēks pie sāniem, kas zinās, kas darāms sarežģītās vai mazāk sarežģītās situācijās.

LAUVA

Kaut ciena savu neatkarību, nedrīkst būt vienas divu iemeslu dēļ. Pirmkārt, Lauvas ir lepnas un straujas, tādēļ nepieciešams kāds, kas tās nomierinātu. Otrkārt, Lauvas mīl apbrīnu, tādēļ tās nespēj eksistēt bez citu cilvēku apbrīnas.

JAUNAVA

Interesantas un sarežģītas, Jaunavas ar grūtībām iepazīstas ar cilvēkiem un iesaistās jaunās attiecībās. Tieši tādēļ ilgi var būt vienas, bet, ja uzsāk attiecībās, ir tajās uz palikšanu.

SVARI

Svari mīl cilvēkus, tādēļ ātri vien uzsāk attiecības. Mīl apbrīnu, tādēļ meklē cilvēkus, kas allaž spēs saskatīt Svaros kaut ko lielisku.

SKORPIONS

Ambiciozs un aizdomīgs. Aizņemtības dēļ dod priekšroku dzīvei vienatnē. Skorpioni gan izbauda citu cilvēku kompāniju, bet galu galā izvēlas būt vieni.

STRĒLNIEKS

Mīl cilvēkus, nemīl saistības. Dod priekšroku brīvībai. Iesaistās attiecības tikai tad, ja otram cilvēkam ir tādas pašas prioritātes – mazāk saistību, vairāk brīvības.

MEŽĀZIS

Nespēj uzticēties citiem. Jūtās pašpietiekami un negaida apbrīnu no citiem, tādēļ pilnīgi brīvi spēj dzīvot vienatnē.

ŪDENSVĪRS

Nespēj patiesi iesaistīties attiecībās, allaž ietur pārlieku lielu attālumu no otra cilvēka, tādēļ visbiežāk paliek vienatnē.

ZIVIS

Zivīm attiecības vajag, nevis tikai gribās! Vienatne nav tām veselīga. Partneris nepieciešams tieši tādēļ, lai tās justos laimīgas un harmoniskas ar sevi un apkārtējo pasauli.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">aija</cite>

    ak,mees-nabaga vientulie veeziisi !Visiem paareejiem ir labi taapat,tikai ne mums,un kur lai rod otru taadu,kam tu vienmeer [no sirds]buutu vajadziigs !

    • <cite class="fn">Zane</cite>

      Mēs esam nolemti iekšējai vientulībai mūža garumā.. Neviens nekad to nesapratīs. Un arī nevajag.

Pievienot komentāru