Vai zini sev piemērotāko jogas veidu? Noskaidro to šajā rakstā!

1. AŠTANGA VINJASA JOGA

Iespējams, ka mūsdienās tā ir visplašāk praktizētā jogas tehnika. Tiešais tulkojums no sanskrita – savienošanās. Jau pirmajās praktizēšanas minūtēs tu sapratīsi, cik svarīgi ir sajust elpu visās ķermeņa daļās. Tā ir piemērota cilvēkiem, kas nemeklē pārāk smagas fiziskas aktivitātes, bet vēlas “ieturēt ritmu”. Tā nav vienveidīga – nekļūs garlaicīga.

vinyasa-flow-yoga-retreat

2. HAHTA JOGA

Hahta joga ir izturība. Spēja noturēt savu ķermeni pareizās līnijās ilgstošu laiku. Ja tev patīk tradicionālas vērtības, nevis jaunrade, šis jogas tips būs piemērots tev. Turklāt tā iemāca dažādas elpošanas tehnikas, kas nākotnē ļaus tev kontrolēt sava stresa līmeni.

hatha-yoga-casa-ananda-L-KSM1yG

3. JIN JOGA

Varbūt tu dzīvo pamatīgā stresā, bet varbūt tavi muskuļi dienas beigās ir pārāk saspringti un tiem nepieciešams atslābt. Iespējams, ka tu ikdienā piedzīvo hroniskas sāpes, kurām nepieciešams kaut uz mirkli pazust no tavas dzīves. Ja kāds no šiem gadījumiem ir tavs, tev noderēs Jin joga.

Yin-yoga-012

4. ASHANTI JOGA

Sāksim jau ar to – Vai tu gribi veselīgas pārmaiņas savā dzīvē? Ja atbilde ir “jā”, Ashanti joga ir tev. Bet tas nav vienīgais gadījums, kad šī joga būtu tev piemērota. Turklāt, ja tev patīk laba fizisko aktivitāšu rutīna, kas apvienota ar savu spēku attīstīšanu, tu esi atradis sev piemērotāko gadījumu.

sh_kapotasana_mysore

 5. AKRO JOGA

Akrobātikas un jogas apvienojums – Akro joga ir jautra! Un kas gan var būt labāks par jautru sportošanu? Ja vēlies izmēģināt kaut ko mazliet traku un jaunu, un tev jau ir pietiekama fiziskā sagatavotība, Akro joga ir tev.

maxresdefault

6. BIKRAM JOGA

Bikram joga ir piemērota karstuma cienītājiem. Tās laikā tu apgūsi pareizu elpošanu, palīdzēsi kakla un muguras problēmu risināšanā, samazināsi locītavu sāpes, ja tādas tevi piemeklē. Šī joga ir piemērota, lai atkal justos labi!

yoga2

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru