Vajā neveiksmes? Numeroloģiska formula, kā kļūt veiksmīgam

Veiksmes kods

Vispirms jāizskaitļo savs personiskais veiksmes kods.

Šajā tabulā jāatrod skaitlis, kas atbilst jūsu dzimšanas mēnesim. Visādam gadījumam atgādinām: janvāris – 1, februāris – 2, marts – 3, aprīlis – 4, maijs – 5, jūnijs – 6, jūlijs – 7, augusts – 8, septembris – 9, oktobris – 10, novembris – 11 un decembris – 12.

Tabulā jums nepieciešamais skaitlis var būt tikai viens (kā, piemēram, 8), vai arī vairāki (kā, piemēram, 7).

tabula1

Visus savus skaitļus, kas ir 6 horizontālajās ailītēs, apvelciet ar sarkanu zīmuli vai flomāsteru. Tad sasummējiet skaitļus, kas atrodas zem tiem septītajā ailītē. Piemēram, jūsu skaitlis ir 6 (jūnijs). Tas atrodas otrajā un trešajā stabiņā, bet zem tiem ir skaitļi 4 un 2, kas arī jāsasummē. Iegūtais rezultāts ir 6, un tas arī ir jūsu veiksmes kods.

Burvju ugunskurs

Bezmēness naktī laukā jāuzkur neliels ugunskurs un pa vienai tajā jāiemet 19 vienāda neliela nomināla, piemēram, 1 centa, monētas. Kad uguns apdzisīs, no pelniem jāizņem jūsu veiksmes kodam atbilstīgs monētu skaits (ja veiksmes kods bija 6, tad 6 monētas arī jāizņem). Tās jāieliek mazā kārbiņā (var sērkociņu kastītē) un vienmēr jānēsā sev līdzi: somā, portfelī vai kabatā. No šā brīža veiksme būs jūsu sabiedrotā, protams – ar nosacījumu, ka rituāls netika veikts tikai ziņkārības dēļ un ar skepsi, bet gan pārliecību un ticību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru