Vājību horoskops: noskaidro, kāda ir tava lielākā vājība

Svari Svariem piemīt dabas dota stūrgalvība, viņi visiem spēkiem cenšas pretoties pakļaušanai. Šīs zīmes raksturs apgrūtina viņu spēju saskatīt citu cilvēku perspektīvas, kad pienācis laiks izvēlēties, kā dzīvot savu dzīvi.

Lasi arī: Kā tavs dzimšanas laiks ietekmē tavu raksturu?

Skorpions Skorpionam ir sarežģītas attiecības ar personiskajām bailēm. Viņam ir grūti to atzīt un pieņemt. Iemācīšanās sadzīvot ar dažādiem baiļu veidiem krasi palīdzēs uzlabot Skorpiona dzīves kvalitāti.

Strēlnieks Strēlnieks blīstās no nezināmā. Viņš domā, ka tumsā slēpjas briesmoņi un bailes. Strēlnieks vēlas būt graciozs izpētot visu, ko sniedz dzīve, bet bieži vien viņš paklūp un kaunas no tā.

Mežāzis Mežāža Ahileja papēdis ir komunikācija. Viņam bail no citu viedokļa un tas liek šai zīmei justies neērti un bažīties. Bažas kombinācijā ar bailēm no pamestības padara Mežāzi atturīgu un liek tam vilcināties brīžos, kad viņš vēlētos komunicēt ar citiem.

Lasi arī: Kā tavs dzimšanas laiks ietekmē tavu raksturu?

Ūdensvīrs Pārlieku liela pārliecība par sevi un ekstrēma jūtu savaldīšana ir Ūdensvīra vājības. Viņus šīs īpašības parada par ekstrēmiem un intensīviem personāžiem, citiem tuvoties Ūdensvīram ir ļoti grūti. Šī zīme apzinās savas stiprās puses, bet dažkārt tik un tā pārspīlē ar iedomību.

Zivis Vislielākā ietekme uz Zivīm ir viņu mīļotajiem cilvēkiem. Skarbs vārds vai nepatiess kompliments var dziļi aizskart Zivis. Dažkārt šī zīme kļūst pārlieku atkarīga no citiem cilvēkiem, nekultivējot savas spējas un neattīstot labās īpašības.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru