Veiksme mīlestībā šonedēļ visvairāk uzspīdēs tieši šīm 3 zodiaka zīmēm

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

Lasi arī: Mīlestības horoskops martam; uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Un kā ir ar tevi, vai arī tevi šonedēļ pavadīs veiksme mīlas lietās? Uzzini, izlasot šo horoskopu!

VĒRSIS

Šī nedēļa Vēršiem solās būt īpaši kaislīga. Būsi seksuāli uzlādēts un vēlēsies atbrīvoties no šīs frustrācijas tik ātri, cik vien iespējams. Tie Vērši, kuri ir brīvi, šo enerģiju var iztērēt citām nodarbēm vai atklāt kādu jaunu hobiju.

Nedēļas vidus solās būt īpaši veiksmīgs, kad attiecības uzlabosies arī tiem, kuri kādu laiku ir bijuši nelielā konfliktsituācijā.

Ja esi brīvs, tad nedēļas beigās beidzot tiksi skaidrībā ar savām jūtām pret kādu, kurš tev ir pievērsis uzmanību. Lai arī kāds nebūtu tavs lēmums – nesasteidz to!

VĒZIS

Ja attiecību sfērā iepriekš nav gājis tik gludi, tad šonedēļ situācija manāmi uzlabosies. Sāksiet runāt arī par tām attiecību sfērām, kuras jums līdz šim ir bijušas svešas. Iespējams, ka izlemsiet izmēģināt kaut ko jaunu un neparastu. Ieteicami eksperimenti gultā.

Kad tu pamazām sāksi izlīst no savas čaulas un sāksi jaukt barjeras, tad arī tavs partneris pamazām sāks atklāties. Iespējams, ka iepriekš jūs viens no otra kaut ko esat slēpuši vai par kaut ko esat baidījušies runāt.

SVARI

Šonedēļ Svaru zvaigznājā dzimušie būs ļoti motivētu, lai uzlabotu komunikāciju ar mīļoto cilvēku un pašas attiecības kopumā. Iespējams, ka par labu nāks kāds piedzīvojums, piemēram, izbrauciens ārpus pilsētas vai romantiskas vakariņas divvientulībā.

Nedēļas vidus būs īpaši romantisks. Centies trešdienas vai ceturtdienas vakaru veltīt savam mīļotajam cilvēkam.

Šonedēļ partneris tavus pūliņus novērtēs daudz vairāk nekā iepriekš, tāpēc nebaidies viņam sagādāt kādu īpašu pārsteigumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru