Veiksmes kalendārs katrai Mēness dienai. Indiešu astrologu ieteikumi

meness

Gan austrumvalstīs, gan rietumvalstīs mēness kalendārs lietots jau tālā senatnē. Taču Austrumu magi, dziļāk izprotot mijiedarbību starp nakts spīdekli un cilvēku, to bija sastādījuši daudz precīzāku.

Aizņemti ar ikdienas darbiem vai arī atpūšoties, mēs pat neievērojam, ka dzīvojam saskaņā ar mēness diennakts ritmiem, jo uztveram tos vienīgi zemapziņas līmenī.

Viena mēness mēneša laikā cilvēks it kā nodzīvo veselu mūžu, izjūt tās vai citas mēness fāzes vai dienas dažādo enerģiju ietekmi. Zinot katras šīs mēness dienas īpatnības, ir iespējas katrā vajadzīgajā momentā labāk izmantot savas iespējas vai arī izvairīties no nevēlamiem notikumu pavērsieniem. Vēl vairāk.

Ja dzīve rit atbilstīgi mēness ritmam, tiek radīts noteikts virzošs spēks, nepārtraukta vibrācija, kas dod papildu enerģiju un pakāpeniski pilnveido spējas. Šo efektu var salīdzināt ar deju mūzikas ritmā vai arī strikti ievērotu dienas režīmu.

Salīdzinot saules un mēness ritmus, jāatzīst, ka mēness ritmiem ir lielāka ietekme uz cilvēka ikdienas dzīvi.

Saules cikli ir globālāki un galvenokārt ietekmē visu sabiedrību kopumā, bet mēness cikli – katru cilvēku un viņa organismu atsevišķi. Kolīdz cilvēks sakārto savu dzīvi atbilstīgi mēness ritmiem, uzlabojas veselība, pazūd nogurums, un dzīve ieiet unisonā ar kosmosu. Viss dzīvē atrisinās it kā pats no sevis, jo mēness palīdz īstenoties sapņiem un neprasa sasprindzināt spēkus cīņai ar sadzīves grūtībām.

Šo mēness kalendāru ir sastādījuši indiešu astrologi. To var izmēģināt ikviens, kas vēlas saplānot savus darbus, paredzēt to rezultātus, nodrošināties ar neredzamu atbalstu svarīgās sarunās un pasākumos.

Šķir nākamo lapu un uzzini, kāda ir katras mēness dienas loma un noskaņa!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru