Nekad nenodari šīs lietas VĒRSIM

Vērsis ir vispacietīgākā un nosvērtākā zodiaka zīme, kuras pārstāvjiem ļoti svarīga ir uzticība!

Protams, ka ņemot vērā to, ka Vērši ir ļoti pacietīgi, viņi ļoti daudz ko var pieņemt, saprast un piedot, taču visam ir savs mērs – arī Vēršu pacietībai!

Lasi vēl: 13 lietas, kuras sapratīs tikai Vērši

Esam apkopojuši trīs lietas, respektīvi, gadījumus, pie kuriem Vēršu pacietība zūd. Tās ir tās lietas, kuras tev pilnīgi noteikti nevajadzētu darīt, ja vēlies saglabāt labas attiecības ar šīs zīmes pārstāvjiem!

1. Solījuma laušana

Tas gan, protams, attiecas uz ļoti daudziem, bet tad, kad Vērsis savā ziņā ir atkarīgs no tevis, lai tiktu tālāk, vai arī tu pasaki vienu, bet dari pilnīgi ko citu, šīs zīmes pārstāvis pilnīgi noteikti nekad vairs neticēs nevienam tavam vārdam. Ja tu par visiem 100 % nedomā to, ko saki  – nesaki vispār!

 

2. Drāmas buršana

Vērši ienīst augsta toņa attiecības. It īpaši tādas, kurās iejaukti muļķīgi un sīki konflikti, turklāt Vērši zina – ja tu saki muļķības viņiem, tad tu pilnīgi noteikti arī stāsti muļķības par viņiem kādam citam.

 

Lasi vēl: 6 iemesli, kāpēc Vērsis var būt finansiāli visveiksmīgākā Zodiaka zīme

 

3. Krāpšana

Daži pāri var pārdzīvot neuzticību, taču tas noteikti nav attiecināms uz tiem pāriem, kuros viena no pusēm ir dzimusi Vērša zīmē. Viņi, protams, var mēģināt kaut kā tikt tam pāri un censties šīs attiecības saglābt, taču viņi nekad vairs tev neuzticēsies no jauna. Un tas pilnīgi noteikti ir attiecināms uz jebkura veida krāpšanu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru