Padomā kārtīgi, pirms preci šo 4 zodiaka zīmju sievietes!

Noskaidro, kuras zodiaka zīmju sievietes ir skaistas, valdzinošas un lieliskas, bet savās lamatās iepin pat visgudrākos vīriešus!

SKORPIONS

Viņa nenoliedzami ir skaista, gudra, pavedinoša un tā tālāk, bet kā sieva – īstas galvassāpes. Kaut arī pašai galva nekad nesāp, un vienmēr ir gatava gultas priekiem, nabaga vīram vienmēr būs viņai jāpakļaujas. Šajās attiecībās vīrietis būs zem tupeles.

STRĒLNIEKS

Šajā laulībā vīram nebūs izvēles, jo viņam nāksies klausīt sievu. Turklāt, viņam nāksies samierināties, ja sieva diezgan daudz laika pavadīs vienatnē, un mazāk veltīs savam vīram. Strēlniecei nevajag milzu bagātību, bet gan tavu dvēseli.

Lasi arī: Kādu attiecību partneri vajadzētu meklēt zodiaka zīmju vīriešiem un sievietēm

LAUVA

Lai precētos ar Lauvu, ir jābūt materiāli nodrošinātam, jo kā gan citādi tu vari uzdrošināties pat sapņot par Lauvu? Lauva ir plēsoņa ar lielu apetīti, līdz ar to vīrietim vienmēr ir jābūt gatavam viņu apmierināt. Kaut arī citas sievietes uz Lauvas fona var izskatīties garlaicīgas un pelēcīgas, precēt Lauvu ir riskanti, tomēr tam ir pārāk daudz labo aspektu, lai par to skaļi sūdzētos.

ZIVIS

Viņa ir mīloša, jauka, skaista un tā tālāk un tā joprojām…. tomēr viņa ir bezgala slinka, un reizēm pat padumji rīkojas situācijās, kas saistītas ar attiecībām un kopdzīvi. Tomēr, neskatoties uz to, vīrieši krīt visīstākajā atkarībā no viņām, un pārstāt viņas mīlēt ir teju neiespējami.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru