Vērši mīlestībā; cilvēki, kuriem ir diezgan grūti atrast savu otro pusīti

 

No vienas puses – Vērši ienīst pārmaiņas, kas arī ir iemesls tam, kāpēc viņiem ir grūti uzsākt jebkāda veida attiecības.

Šīs zīmes pārstāvji nav “spēlmaņi”. Tad, kad viņi atrod sev piemērotu partneri, dara visu, lai šīs attiecības saglabātu. Par uzmanības trūkumu no pretējā dzimuma puses Vērši sūdzēties nevar, jo pār viņiem valda planēta Venēra, kas nozīmē to, ka pēc savas būtības ļoti daudziem šie cilvēki šķiet bezgala pievilcīgi. Šī planēta atmodina Vēršos vēlmi pēc visa romantiskā – vakariņām sveču gaismā, ziediem un izsmalcinātām dāvanām.

seth-fool-for-love

Gudrie Vērši attiecībās mācās uzturēt harmoniju. Tas gan nenozīmē, ka viņi baidās no drāmas vai kaut kādiem kritumiem. Stabilitāte šīs zīmes pārstāvjiem nenozīmē garlaicīgu dzīvesveidu. Viņiem ļoti svarīgs ir arī imidžs, tāpēc partnerim noteikti ir jābūt tādam, kas sabiedrībā Vērsim neliks mulst.

Neskatoties uz to, šīs zīmes pārstāvji ir ļoti augstsirdīgi, taču viņiem ir arī savas robežas. Ja attiecībās netiks ņemtas vērā viņu intereses, viņi ļoti ātri var dot prettriecienu, taču laipnība viennozīmīgi ir viņu lielākais spēks.

132240-10-things-you-never-knew-about-megan-fox

 

Lasi vēl: Finansiālā labklājība un Zemes stihijas zīmes: Vērsis, Jaunava, Mežāzis

 

Vēršu virzītājspēks ir lojalitāte un komforts, un attiecības šādiem cilvēkiem ir projekts, pret kuru viņi vienmēr attieksies ļoti uzmanīgi un mīļotā cilvēka dēļ būs gatavi arī upurēties. Reizēm Vēršiem ir nepieciešams atstāt savu komforta zona un padarīt attiecībās mazliet dinamiskākas.

raw

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru