VĒRSIS: erotiskais horoskops un seksuālā saderība

 

 

Vērsis seksā – monogāms romantiķis

Vērši ar seksu nekad nesteidzas, viņi mīl apburt, savaldzināt un radīt romantisku atmosfēru intīmai tuvībai. Šīs zīmes pārstāvji visu pārdomā līdz pēdējam sīkumam – viņi skaidri zina kad, kur un kādā atmosfērā notiks šī fiziskā tuvība. Seksā Vēršiem patīk spēles un romantiskas prelūdijas. Viņi meistarīgi pārvalda sava partnera erogēnās zonas. Viņi ir monogāmi un vienīgais iemesls partneru maiņai varētu būt ideālā partnera meklējumi. Vēršiem sekss nevar būt bez mīlestības. Viņi intīmo tuvību saprot kā dvēseles un ķermeņa apvienošanos. Īpašu vērību viņi parasti piegriež ādas maigumam, aromātam un ķermeņa elastībai.

 

Kādi Vērši ir gultā?

Vērsim nekādā gadījumā nedrīkst izrādīt savu uzstājību. Lai Vērsi noskaņotu, par visu jau ir jāparūpējas iepriekš, izdomājot priekšspēles scenāriju. Iededziet sveces, radiet istabā īpašu atmosfēru, padomājiet par aromātu, uztaisiet erotisko masāžu un gaidiet, kad Vērsis sāks izrādīt savus seksuālos impulsus. Neskatoties uz Vērša augsto aktivitātes līmeni šajā jomā, viņi dod priekšroku lēnai priekšspēlei.  Seksuālā ziņā Vērši ir ideāli partneri, jo viņiem svarīgākais ir sagādāt baudu savam partnerim, vienmēr atrodot jaunus veidus, kā to panākt. Viņu intuīcija ir tā, kas parasti pasaka priekšā, kā viņiem gultā vajadzētu uzvesties. Vērši noteikti ir gatavi dažādiem seksuālajiem eksperimentiem un jauninājumiem, tāpēc Jūs viņiem noteikti varat atklāt visus savus intīmos noslēpumus un seksuālās vēlmes.

 

Lasi vēl: Tavs vīrietis – Vērsis: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

 

Vēršu seksuālā saderība

Visstabilākā seksuālā saderība Vēršiem būs ar Skorpioniem, jo jūtu un dvēseles līmenī šim tandēmam nav līdzīgo. Seksuālās attiecības ar Zivīm un Auniem nav visai perspektīvas. Vienmēr ir jāatceras, ka, lai Vērsi noturētu, ar seksu vien nepietiek. Vēršus piesaista dvēseliskās īpašības, ar rupjībām, neuzmanību un ierobežojumiem Jūs Vērsi varat pazaudēt. Pieķeršanās un lojalitāte Vēršiem bieži vien neļauj pārtraukt nelaimīgas attiecības, tāpēc Vērša partnerim nevajadzētu baidīties spert pirmo soli šķiršanās virzienā, lai nemocītu pats sevi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru