VĒRSIS: mīlestības un saderības horoskops ar citām Zodiaka zīmēm

 

Vērsis + Auns

Auns mīl brīvību un piedzīvojumus, turpretim Vērsis ir stabils. Šajās attiecībās Auna izdarības Vērsi var pamatīgi izvest no pacietības un padarīt greizsirdīgu. Auns ir visai straujš un impulsīvs, bet Vērsis dod priekšroku domāšanai un lietu nesasteigšanai. Lai vai kā, Aunam ir nepieciešams kāds, kas viņu mazliet pieturētu pie zemes, bet Vērsim – kāds, kas viņu mazliet iedrošinātu. Šajās attiecībās var sanākt tā, ka Vērsim bieži vien būs jāpiekāpjas, jo Auns parasti grib pierādīt savu taisnību.  Pat ja šķiet, ka šis pāris ir bezgala nesaderīgs pēc zvaigznēm, tad jāsaka, ka nav nemaz tik traki. Nevienas attiecības nav ideālas, Auns + Vērsis veido labu pāru tāpēc, ka viņi abi ir kaislīgi un guļamistabas dzīve ir pasakaini laba.

Lasi arī: Auna mīlestības un saderības horoskops ar pārējām Zodiaka zīmēm

Vērsis + Vērsis

Šīs attiecības var būt veiksmīgas, jo abi vēlēsies būt materiāli nodrošināti, un izjust otra cilvēka uzmanību. Lai arī jūs esat līdzīgi, tomēr jūs viens otru tāpat spējat papildināt un pilnveidot. Vienīgā problēma – vienveidība un grūtības saprasties ar kādu, kas raksturā ir līdzīgs pašam.

Vērsis + Dvīņi

Dvīņi ir lieliski ideju ģeneratori, taču Vērši maz runā, bet daudz dara. Šajās attiecībās Vērsis ir lielisks Dvīņa ideju realizētājs. Taču, ņemto vērā Vērša praktisko dabu, viņam ir grūti izprast Dvīņa vēlmi pēc kā jauna un neredzēta, jo Vērsis mīl komfortu un ne īpaši labi spēj pielāgoties pārmaiņām. Ja Vērsis kaut ko nolemj, tad pie tā arī pieturas, taču Dvīņa domas var ļoti ātri pamainīties.

Šīs savienības sarunas nudien ir fascinējošas, tā vien liekas, ka viņi varētu runāt mūžīgi. Jums abiem ieteicams kopīgi doties uz dažādiem pasākumiem, kur spēsiet apmierināt savu intelektuālo apetīti.

Vērsis + Vēzis

Vērsis ar Vēzis uzreiz sapratīs, cik daudz kopīga viņiem patiesībā ir. Abi mīl ģimenes dzīvi, uzmanību, drošību. Kaut arī Vēzis ir emocionāls, viņš spēs paļauties uz Vērsi, kurš ir daudz stabilāks. Šī savienība veido ne tikai labas attiecības, bet arī lielisku draudzību. Lieliska saderība arī ģimenes dzīvei, jo abiem ir svarīgs miers un uzticība. Kā Vērsis, tā arī Vēzis, mīl romantiskas attiecības, kuras kopīgi var realizēt. Vēzi varētu aizvainot Vērša reizēm pat nepārdomātie izteicieni vai darbības.

Vērsis + Lauva

Šīs attiecības vairāk varētu līdzināties sāncensībai, kurš būs līderis un ģimenes galva. Vērsim nepieciešams, lai viņu ciena, bet Lauvai – lai viņu apbrīno. Problēma varētu būt tāda, ka Lauva vēlas visu ātri un uzreiz, taču Vērsis negrib visu sasteigt. Kad satiekaties, nepieciešams nedaudz piebremzēt, lai kaisle tik ātri neizgaistu.

Lasi arī: Septiņi iemesli, kāpēc mīlēt katru Zodiaka zīmi

Vērsis + Jaunava

Šīs attiecības mēdz būt ilgstošas un harmoniskas, jo jūs viens otru papildināt. Abiem ir nepieciešamība pēc materiālā nodrošinājuma, tāpēc ir čakli un strādīgi. Parasti Jaunavas ir tās, kuras vēlas runāt par ļoti sarežģītām lietām, taču, ja Vērsis nevēlēsies iesaistīties sarunās par to, tad Jaunava var apvainoties. Arī guļamistabā starp jums valda laba saderība. Jaunava pat ir gatava samierināties ar Vērša ietiepību, lai tikai mājās valdību miers un saticība, spēj arī piekāpties un vienkārši māt ar galvu.

Vērsis + Svari

Kaut arī sākumā varētu likties, ka šo zīmju pārstāvjiem ir daudz kopīgā, beigās tomēr sapratīsiet, ka tā nav. Šajā savienībā sarunām ir liela nozīme, taču problēmas varētu rasties kopdzīvē. Vērsim būs grūti saprast Svaru dabu un pieeju notiekošajam, viņam trūks viņa uzmanības, pat ja Svariem šķitīs, ka atdod sevi visu, Vērsim ar to būs par maz.

Vērsis + Skorpions

Pretējās zīmes, bet, kā saka – pretpoli pievelkas. Un tik tiešām, Skorpionu piesaistīs Vērša daba un pieeja katrai situācijai. Tas nereti pat ir abpusēji. Skorpiona ne elastīgums var nest pāris konfliktsituācijas sakarā ar Vērša ietiepību. Kādam vienmēr būs jāpiekāpjas. Šī savienība var izvērsties par ļoti kaislīgu vai arī beigties ar naidu uz ļoti ilgu laiku – viss atkarīgs no tā, kā sadzīvosiet. Vērsim patiks Skorpiona vēlme pēc seksa, taču ar pliku seksu būs par maz, jo Vērsim nepieciešams izjust mīlestību un rūpes. Vērsis Skorpionam var iemācīt būt maigākam un jutekliskākam.

Lasi arī: 12 horoskopa zīmju pāri, kas savā starpā ir vissaderīgākie

Vērsis + Strēlnieks

Viņi ir ļoti dažādi: Vērsis ar abām kājām ir uz zemes, taču Strēlnieks lidinās pa mākoņiem. Šajās attiecībās bieži vien būs jāpalauž raksturs un jāpiekāpjas, jo Strēlnieks nemēdz tik ļoti lauzīt galvu un iespringt tā, kā to dara Vērsis.

Vērsis + Mežāzis

Viņu saikne ir apbrīnojama. Mežāzis un Vērsis ļoti ciena viens otru, un viņus tiešām var saukt par dvēseles radiniekiem. Viņi tik ļoti apbrīno viens otru, ka citiem tas var likt justies neērti, tomēr ir tik aizkustinoši, ka arī citi vēlēsies tādas attiecības.

Lieliska saderība, parasti šīs attiecības ilgst ļoti ilgi, reti kad šāda savienība izjūk. Viņiem ir līdzīgs redzējums uz dzīvi, šķiet, ka viens otram ir kā radīti. Abi ir praktiski un diezgan reālistiski. Lai vai kā, Vērsis vēlētos, lai Mežāzis tomēr nebūtu tik noslēgts un vairāk atvērtos, atklājot savu iekšējo būtību pilnībā.

Vērsis + Ūdensvīrs

Ne īpaši laba saderība. Jums ir daudz kopīga, bet pietiekami daudz atšķirīga. Kaut arī esat gudri un jūsu sarunas ir bezgala iedvesmojošas, problēmas varētu būt ar saprašanos. Ūdensvīrs mīl brīvību, taču Vērsis ātri vien var palikt greizsirdīgs, pat bez redzama iemesla. Ūdensvīrs nereti var izturēties visai bezrūpīgi, kas Vērsim nav īsti saprotams.

Lasi arī: Horoskops sievietēm: tavs ideālais partneris

Vērsis + Zivis

Zivis ir daudz sapņainākas par Vērsi, kurš cenšas būt reāls un objektīvs. Taču, Zivis daudz ko iemācīsies, piemēram, nedaudz nolaisties no iedomu mākoņiem un atgriezties realitātē, uz notiekošo raudzīties citādāk un neņemt visu tik ļoti pie sirds. Vērsim patiks Zivs maigā daba, viņi viens uz otru spēs paļauties. Viņi spēj saprasties teju no pusvārda, taču katram ir dažāda reakcija uz notikumiem.

Vērsis ir diezgan vienkāršs cilvēks, turpretim Zivs dabu izprast ir ļoti grūti, viņam tuvs ir filozofisks redzējums uz dzīvi, Vērim savā ziņā materiāls un praktisks.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru