VĒZIS. Astroloģiskais portrets

 

cancer

 

Mīlestībā Jūs esat ļoti romantiski. Zināmā mērā visu savu dzīvi Jūs saglabājat bērna, jaunieša psiholoģiju un pasaules uztveri.

Vissvarīgākais periods Vēža dzīvē ir bērnība. Jums noteikti patīk atgriezties pagātnē un to atcerēties. Jums ir pazīstama nostaļģija. Smaga bērnība pilnīgi noteikti atstāt visnotaļ tumšu iespaidu uz visu Vēža dzīvi, turklāt tā var pilnībā mainīt viņa raksturu. Rētas, kas gūtas bērnībā, viņš nekad neaizmirsīs!

 

Lasi vēl: VĒZIS – mīlestība, attiecības, laulība; viegli ievainojami manipulatori!

 

Jūs esat uzticīgi savai mājai, ģimenei, esat centīgi, rūpīgi un sapņaini. Vairāk par visu Jūs vēlaties, lai Jums ir pastāvīga dzīvesvieta un ģimene tuvumā. Paši gan Jūs neesat visnotaļ stabili, kas ir izskaidrojams ar to, ka esat pārlieku emocionāli. Savā dvēselē Jūs spējat pārdzīvot veselu emociju gammu, kas dažreiz nav salīdzināma ar to, kas ir noticis patiesībā.

Vēžiem ir ļoti labi attīstīta intuīcija. Jūs spējat sajust pārmaiņas jau iepriekš, tāpēc jau laicīgi arī varat tām sagatavoties. Jūsu dzīves uzdevums ir radīt ģimeni, nodrošināt tai labklājību un mieru mājās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru