VĒZIS: mīlestības un saderības horoskops ar citām Zodiaka zīmēm

Vēzis + Auns

Iespējama tūlītēja pievilkšanās un saprašanās. Auns ar Vēzi jūtas droši un mierīgi, turpretim Vēzi piesaista Auna pašpārliecinātība. Vēzim varētu būt grūti tikt līdzi Auna dzīves ritmam, bet Auns varētu izjust sava veida bremzēšanu no Vēža puses. Fiziskajā līmenī viss ir fantastiski, taču Auns nekad nespēs pilnībā izprast Vēža emocionālo dabu. Vēzis vēlas stabilas attiecības, turpretim Auns ir mazliet ķerts uz trakām lietām.

Lasi arī: Auna mīlestības un saderības horoskops ar pārējām Zodiaka zīmēm

Vēzis + Vērsis

Vērsis ar Vēzis uzreiz sapratīs, cik daudz kopīga viņiem patiesībā ir. Abi mīl ģimenes dzīvi, uzmanību, drošību. Kaut arī Vēzis ir emocionāls, viņš spēs paļauties uz Vērsi, kurš ir daudz stabilāks. Šī savienība veido ne tikai labas attiecības, bet arī lielisku draudzību. Lieliska saderība arī ģimenes dzīvei, jo abiem ir svarīgs miers un uzticība. Kā Vērsis, tā arī Vēzis, mīl romantiskas attiecības, kuras kopīgi var realizēt. Vēzi varētu aizvainot Vērša reizēm pat nepārdomātie izteicieni vai darbības.

Vērsis un Vēzis ir uzticami, gādīgi un laipni pret citiem, tāpēc viņi ir uzticīgi un rūpējas arī viens par otru. Viņi ir viens no tiem pāriem, kas ir tik ļoti iemīlējušies, ka citas zodiaka zīmes pārņem skaudība.

Lasi arī: Vērša mīlestības un saderības horoskops ar pārējām Zodiaka zīmēm 

Vēzis + Dvīņi

Vēzis ir pārāk emocionāls priekš Dvīņiem – katrs uz notikumiem reaģē citādāk, tāpat arī atšķiras viņu dzīves uztvere. Šī ir laba savienība tādā gadījumā, ja Dvīņi ir emocionāli, bet Vēži – loģiski domājoši. Kaut arī pēc zvaigžņu stāvokļa šī saderība nav viena no labākajām, tomēr viņiem nebūs garlaicīgi. Interesantas sarunas un gultas dzīve garantēta!

Lasi arī: Dvīņa mīlestības un saderības horoskops

Vēzis + Vēzis

Starp šiem diviem var izveidoties ļoti draudzīgas attiecības, abi divi ir ļoti saskanīgi, jo ir tik līdzīgi domājoši. Mīl atrasties mājās, kur ir siltums un drošība. Iespējama arī sava veida garlaicība, tomēr tas ir labāk par skandāliem un naida kurināšanu. Ņemot vērā Vēža emocionalitāti, viņi visai izteikti pārdzīvo katru sīkumu attiecībās.

Vēzis + Lauva

Vēzis var mācīties no Lauvas kļūt pašpārliecinātākam, bet Lauva no Vēža – parādīt arī savu jūtīgo un emocionālo pusi. Veiksmīgas attiecības, ja Lauva ir vīrietis, bet Vēzis – sieviete. Šīs attiecības var nest izaugsmi abām zīmēm teju katrā līmenī. Svarīgi, lai viens otram dotu telpu un laiku vientulībā, tā teikt, lai pārdomātu visu, kas notiek. Vēzis necietīs Lauvas izteikto vēlmi dominēt, tāpēc viņam būtu jāiemācās nedaudz piekāpties.

Vēzis + Jaunava

Kaisle un enerģija. Zemes zīme Jaunava ir visai saderīga ar ūdens zīmi Vēzi. Jaunavai grūtības sagādās Vēža izprašana visos līmeņos, jo viņš ir visai neparedzams un emocionāls, tomēr Jaunavai patiks viņa rūpes, gādība un uzmanība. Problēmu risināšana šai savienībai ir kas tiešām interesants – Jaunava ir analītiski domājošs cilvēks, toties Vēzis vadās pēc jūtām. Jaunavai būs jāiemācās mazāk kritizēt, jo Vēzis ir pārāk jūtīgs, visu ļoti ņemot pie sirds.

Vēzis + Svari

Jūs abi alkstat pēc miera un harmonijas, cenšoties visur rast zināmu balansu un līdzsvaru, tomēr problēmas šajā savienībā būs jūtamas jau no sākta gala. Svari meklē sabiedrību un izklaidi, toties Vēzis izvēlas laiku pavadīt mājās ar ģimeni.

Par ko nebūtu jāuztraucas – mīlas dzīve. Tur jūs viens otru lieliski sapratīsiet!

Vēzis + Skorpions

Ūdens zīmēm raksturīga spēcīga enerģija un emocionalitāte, kas abus padara vēl saderīgākus. Pieķeršanās un līdzīgas morālās vērtības palīdz veidot ļoti kaislīgas un saskanīgas attiecības. Viņi rūpējas viens par otru un izveido ļoti spēcīgu atbalsta sistēmu, kas vēl vairāk stiprina savstarpējo saikni.

Problēmas rodas tad, kad Vēzis attiecībās atdod sevi visu, bet Skorpionam ar to ir par maz.

Vēzis + Strēlnieks

Vēzis ir romantisks, tas nozīmē to, ka Strēlnieks ātri vien viņā var iemīlēties. Strēlnieks ir godīgs, reizēm taisnību var pateikt pārāk kritiski, Vēzis to savā ziņā novērtēs, taču necietīs viņa pieeju taisnības atklāšanai, jo tā reizēm ir pārāk skarba un Vēzim neciešama.

Vēzis + Mežāzis

Mežāzis varēs dalīties ar saviem sirds dziļākajiem pārdzīvojumiem kā ne pie viena cita, jo Vēzis ir izteikts empāts. Būtība visai lieliska savienība, tiesa, nepatikšanas sākas tad, kad Mežāzis parāda savu darbaholiķa dabu, bieži vien neveltot pietiekami daudz uzmanības Vēzim, jo viņš vēlēsies izjust vairāk mīlestības un kaisles. Ir labi, ja Mežāzis ir vīrietis, bet Vēzis – sieviete. Šajās attiecībās Vēzis no Mežāža var mācīties ļoti daudz, piemēram, savaldīt emocijas, neizrādīt tik izteiktu prieku vai bēdas (kas daudzus mēdz tracināt). Bet Mežāzim svarīgs būs Vēža atbalsts un rūpes, un šim lauciņam Vēzis ir kā radīts.

Vēzis + Ūdensvīrs

Liela daļa Vēžu patiesībā ir neglābjami romantiķi, kuri vēlas absolūtu drošību un pasakām līdzīgas beigas. Iespējams, ka krietni neatkarīgākais Ūdensvīrs jutīs, ka mīlošais un dažkārt greizsirdīgais Vēzis viņu ierobežo. Tajā pašā laikā, kad Vēzis kļūst emocionāls, Ūdensvīra pieeja viņu atgrūdīs, jo viņš mēģinās racionalizēt Vēža jūtas, tā vietā, lai ieklausītos.

Vēzis + Zivis

Vēzis un Zivis ir ūdens zīmes, kurām ir izteikta emocionālā saderība. Tāpēc viņi spēj labi sastrādāties jebkurā situācijā. Katra zīme lepojas ar savu partneri, un tas laika gaitā palīdz stiprināt attiecības. Ņemot vērā to, ka gan Vēzis, gan arī Zivis ir visai intuitīvas zīmes, viņi bieži vien sapratīs ko otrs vēlas, pat nesakot ne vārda.

Vēzim varētu nepatikt tas, kā Zivis dala savu uzmanību – gan ģimenei, gan draugiem, esot mazliet sabiedriskāks. Toties Vēzis vēlēsies vairāk laika pavadīt mājās un divvientulībā.

Šī ir ļoti cieša savienība, kurā viens no otra mācās. Iespējama pilnīga saprašanās un laba sadzīve.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru