Viens vārds, kas vislabāk raksturo katras zodiaka zīmes būtību

Vai Tev ir kāds mīļākais vārds, kuru Tu mēdz piedēvēt sev vai citiem, Tu to regulāri lieto savā ikdienas komunikācijā vai arī bieži vien vēlies dzirdēt no apkārtējiem?! Izrādās, ka tāds vārds ir ne tikai Tev, bet arī pārējiem zodiaka zīmju pārstāvjiem!

Zvaigznes ir noteikušas, kurš ir katras zodiaka zīmes pārstāvja mīļākais vārds, kuru viņš cenšas lietot ik uz soļa un iestarpināt jebkurā savā izsaucienā vai vienkārši teikumā. Lielā mērā tie ir saistīti ar pašu zodiaka zīmju raksturojumu un to, kā viņi uztver pasauli, tāpēc noskaidrosim, kurš ir Tavs mīļākais vārds!

AUNS – “LABĀKAIS”

Ja Svari Tev pateiks, ka visi ir vienlīdzīgi un nav tādu labāko vai sliktāko, tad Auniem ir pilnīgi otrādi – viņiem patīk, kad viņus sauc par labākajiem, jo viņi mīl konkurēt un būt pirmie it visā, tāpēc viņi tik bieži lieto vārdu “labākais”. “Tas ir labākais restorāns pilsētā!” “Man ir labākais puisis/meitene pasaulē!” Ja gribi pastāvīgi iepriecināt savu Aunu, tad biežāk sauc viņu par labāko!

VĒRSIS – “UZTICAMAIS”

Vērši ļoti mīl uzticamību, viņiem ļoti svarīga ir stabilitāte un pārliecība par nākotni, tāpēc viņi grib sevi materiāli nodrošināt. Arī viņi paši ir ļoti uzticami un patstāvīgi cilvēki, līdz ar to uz viņu solījumiem vienmēr var paļauties, viņi ir labi draugi, īstajā laikā palīdzēs ar kādu praktisku padomu un nekad nenodos, tāpēc uzslavē Vēršus par viņu uzticamību!

DVĪŅI – “INTERESANTAIS”

“Ak, cik interesanti!” – tā parasti Dvīņi reaģē uz jaunu informāciju, jo viņi ir zinātkāri un vienmēr gatavi uzzināt kaut ko jaunu. Viņi ir atvērti zināšanām un visvairāk baidās no garlaicības un rutīnas, tāpēc, kontaktējoties ar cilvēkiem, Dvīņi katram no saviem sarunu biedriem cenšas būt maksimāli interesanti, kas noved pie tā, ka ar viņiem ir ļoti viegli sarunāties.

VĒZIS – “DROŠĪBA”

Vēžiem bīstamās situācijās piemīt lieliska intuīcija, par ko viņus bieži vien sauc par gļēvuļiem, bet patiesībā šī intuīcija palīdz viņiem atrisināt ļoti daudzas problēmas, turklāt šīs zodiaka zīmes pārstāvji bieži vien jūt apmānu, tāpēc cenšas nepieļaut darījumus, kuros viņš var kļūt par zaudētāju. Viņa izteiktā intuīcija ļoti pareizi jūt gaidāmo katastrofu. Vēzis mīl drošības sajūtu, tāpēc padari viņa esamību drošu un komfortablu, tad Vēzis Tev atvērsies, kā arī visvairāk viņš baidās tieši par savu tuvinieku drošību.

LAUVA – “NEATKĀRTOJAMAIS”

Aunam patīk, ka viņš ir labākais salīdzinājumā ar citiem, taču, ja Tu sāksi salīdzināt Lauvu ar kādu citu, viņa “uzsprāgs”! Tā patīk darīt Jaunavām, viņas analizē Lauvas ar saviem iepriekšējiem partneriem un atklāti arī pasaka – lūk, Tu tajā esi labāks, bet Lauva ir unikāls un neatkārtojams, tāpēc viņam sava mīļotā cilvēka acīs ir ļoti svarīgi būt īpašam. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk atstāt iespaidu uz cilvēkiem un tad gaidīt ovācijas un pielūdzēju sajūsmu pilnos skatienus, tāpēc pasaki Lauvai, ka viņa ir neatkārtojama un nesalīdzini viņu ar citiem.

JAUNAVA – “PAREIZĀ”

Jaunavām pilnīgi visā ir ļoti svarīgi būt pareizām, viņas ievēro noteikumus un nepārkāpj sociālās normas, tā kā Tu nesagaidīsi, ka šīs zīmes pārstāvji pāriet ielu pie sarkanās gaismas. Viņi pacietīgi gaidīs zaļo gaismu, pat ja uz ielas nebūs nevienas mašīnas. Jaunavas vīrietim ir ļoti svarīgi zināt, ka viņš dzīvo pareizi, ka visas viņa darbības ir prātīgas un pats galvenais – racionālas. Lai izbēgtu no kļūdām, kuras šīs būtnes ļoti baidās pieļaut, viņas visu izplāno jau iepriekš.

SVARI – “JAUKUMIŅŠ”

Kā gan Svariem patīk redzēt visapkārt tikai visu skaisto un jauko! Skaista glezna, jauka meitene, apburošs puisis! Svariem patīk, kad saka, ka viņi ir graciozi, kurus ir jāapjūsmo tāpat kā kāds slavens mākslas darbs, bet Svaru vīriešus ir jāuzslavē par viņu romantisko dabu un prasmi būt džentlmeņiem.

SKORPIONS – “VARA”

Ātrs, intensīvs, bezbailīgs, viņš neko nemīl atstāt pusdarītu. Skorpions atdod sevi visu, viņam ir ļoti lielas dzīves spēka rezerves, viņš pēkšņi var pamest visu to, ko veidojis daudzus gadus, lai ietu pavisam citu ceļu, jo tā vienkārši vēlas viņa sirds. Viņš ir neatkarīgs no sabiedrības stereotipiem, viņam neinteresē citu domas, jo viņš ir pārliecināts par sevi, viņš ir tāds, kuram gribas sekot!

STRĒLNIEKS – “AUTORITĀTE”

Strēlnieki ļoti labi prot vadīt citus pa viņu īsto ceļu, tāpēc viņš tiecas kļūt par autoritāti, bet viņš to dara savas cieņas dēļ pret sabiedrību, nevis varas dēļ. Strēlnieks mīl, ka viņu ciena un konsultējas jebkādos jautājumos, pats viņš mācās no zināmiem guru, tāpēc parādi Strēlniekam savu cieņu, pieņemot viņa domas.

MEŽĀZIS – “STATUSS”

Mežāzis paskatīsies uz cilvēka mašīnu un ātri vien novērtēs viņa materiālo stāvokli. Viņam ir svarīgi diplomi, balvas un profesionālā atzīšana, jo caur sasniegumiem viņš apliecina savu statusu, tāpēc liec viņam vienmēr saprast ka tas, ko viņš dara, ir svarīgs un vērtīgs. Šīs zodiaka zīmes cilvēki darbu liek pirmajā vietā un gaida atzinību par saviem nopelniem konkrētajā sfērā.

ŪDENSVĪRS – “ORIĢINALITĀTE”

Ūdensvīri mīl izcelties un nebūt tādi, kādi ir pārējie, viņu rīcība parasti ir nestandarta un jebkurā lietā parādās viņu radošums, turklāt viņiem tas sanāk ļoti viegli un dabiski, tāpēc ka Ūdensvīri saprot, ka viss ģeniālais ir vienkāršs. Ja Tu nevari izkļūt no kādas sarežģītas situācijas, tad vērsies pēc palīdzības pie Ūdensvīra, viņš Tev noteikti piedāvās vienkāršu, bet oriģinālu ideju, kura Tev pat prātā nebūs ienākusi.

ZIVIS – “PASAKA”

Zivīm ir ļoti bagāta iztēle, viņas dzīvo neparastā pasaulē – pasaulē, kurā brīnumi ir reāli un sapņi ļoti viegli piepildās. Zivis – tā ir mākslas un iedvesmas zīme. Pasaku pasauli var radīt arī mūsu, materiālajā pasaulē, jo tāda pasaule, kādu Tu radīsi savā galvā, būs arī realitātē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru