Viņš – Strēlnieks; kā saprast savu vīrieti

Šīs zīmes vīrieši ir kā bruņinieki, kuri dodas meklēt piedzīvojumus un kaut ko atklāt, lai pēc tam atgrieztos un dalīties savos stāstos ar citiem. Viņš ir meistars it visā un pastāvīgi alkst pēc jaunām zināšanām. Strēlniekam ļoti patīk ceļot un atklāt nezināmo, paplašinot savu interešu robežas, tāpēc pirms attiecību uzsākšanas šim vīrietim noteikti vajadzētu “izskrieties”.

Pēc tam, kad Strēlnieks ir apmierinājis savu kāri pēc piedzīvojumiem, viņš pēkšņi sāk just, ka viņam pietrūkst kompanjona. Šīs nopietnās domas pie viņa atnāk ļoti ātri un negaidīti, taču pa lielam tas ir tikai tāpēc, ka pēc kārtējā piedzīvojuma viņam gribas padalīties ar savu pieredzi, kam viņam ir nepieciešams otrs cilvēks.

Kaut arī mazliet impulsīvs, vīrietis – Strēlnieks var būt lielisks partneris, taču tikai nobrieduši šīs zīmes pārstāvji var iekāpt nopietnās attiecībās. Bieži vien tas ir brīdis, kad šis vīrietis ir nomierinājies un vairs nevar būt pats par sevi, viņš sāk vēlēties harmoniju kopā ar mīļoto cilvēku. Viņa lielā dzīves pieredze attiecībā pret sievieti palīdz viņam pareizi salikt prioritātes un būt ļoti cienīgam vīrietim, bet, ja viņš šajā nozīmīgajā periodā paliek viens, tad sāk vērsties pie pagātnes ar cerību sajust vismaz kaut ko.

Pateicoties viņa piesātinātajai dzīvei, attiecībās viņš izrāda savas labākās īpašības – gudrību, līdzjūtību un augstsirdību. Mīlestība viņam kļūst par pašu svarīgāko un interesantāko piedzīvojumu. Viņš būs saprotošs partneris, kuram neapšaubāmi būs svarīga Jūsu uzmanība. Vīrietis – Strēlnieks vēlas savai sievietei būt guru visos attiecību aspektos, taču reizi pa reizei viņu tomēr vajag pieskatīt, lai viņam neparādītos vēlme pārāk bieži pazust no mājām. Strēlnieks – tā ir zīme, kas zina visu, taču kompromisu mākslu, uzmanības veltīšanu un dialoga veidošanu viņš apgūst ar laiku. Viņš nav radis dzirdēt “nē”, taču tajā pat laikā viņš noteikti sapratīs šī vārda nozīmi attiecībās ar partneri. Lai saglabātu Strēlnieka interesi pret attiecībām, viņam tomēr ir jādod brīvība (vismaz izolēta), kas liks viņam domāt, ka viņš visu kontrolē, kamēr patiesībā šo funkciju pildīsiet Jūs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru