Vīriešu un sieviešu tipi pēc austrumu horoskopa: noskaidro, kuram atbilsti tu!

Balstoties uz austrumu horoskopu, sievietes un vīrieši iedalās vairākos tipos, un katru tipu definē kāda konkrēta uzvedība, rakstura īpašības un noteikti dzīves principi, tāpēc mēģināsim noskaidrot, kādam tipam katra no mums pieder!

Atklāj kaut ko vairāk par savu potenciālo vai reālo partneri!

PŪĶIS, ŽURKA, PĒRTIĶIS

Vīrieši – mīlnieki: Pūķis, Žurka, Pērtiķis

Šo zīmju pārstāvji ir ļoti neprognozējami un patmīlīgi. Viņi neseko vispārpieņemtajām uzvedības normām. Viņi ir temperamentīgas un impulsīvas dabas vīrieši, kas bieži vien dzīvi uztver visnotaļ neadekvāti. Izvēloties sev partneri, vīrieši – mīlnieki nepievērš uzmanību sievietes sociālajam statusam, izskatam, vecumam un citiem ārējiem faktoriem. Ja viņi patiešām kādu iemīl, tad neredz nekādus šķēršļus savā ceļā. Šie vīrieši var mīlēt vairākas sievietes, bet būt uzticīgi tikai vienai. Lai iekarotu sievieti, šie vīrieši neizmanto nekādas efektīvas metodes, viņi pievelk ar savu iekšējo magnētismu un noslēpumainību. Laulībā no tāda vīrieša var sagaidīt visu ko, taču, ja sieviete viņam uzticēsies un izveidos spēcīgu garīgo saikni, šī savienība būs ļoti stipra.

Burvīgās sievietes: Žurka, Pērtiķis, Pūķis

Viņas ir īsts sievišķības, vājuma un jutekliskuma iemiesojums – sievietes, kuras vīrieši viennozīmīgi apbrīno. Gan viņu izskats, gan arī iekšējā pasaule valdzina, turklāt, neskatoties uz viņu vieglumu un bezrūpību, viņas ir apveltītas arī ar ļoti reālistisku domāšanu. “Burvīgās” sievietes attiecībās novērtē finansiālo labklājību, harmoniju un rūpes. Šo zīmju pārstāves bieži vien mēdz būt ļoti kaprīzas, un panākt savu viņas ir iemācījušās ar histēriju un asaru palīdzību. Viņas noteikti ir radītas laulību dzīvei, taču viņu vīriešiem viennozīmīgi ir jārada visi nepieciešamie apstākļi, lai sniegtu viņām visu, kas vajadzīgs.

Lasi arī: Austrumu saderību horoskops: Ar kurā gadā dzimušajiem tev ir vislabākā saderība?

TĪĢERIS, ZIRGS, SUNS

Vīrieši – valdnieki: Tīģeris, Zirgs, Suns

Šiem vīriešiem bieži vien ir bezpalīdzīgi mīlas lietās, tāpēc lielāko daļu sava laika viņi pavada darbā. Viņi ir lieliski vadītāji un biznesmeņi, taču ne tik lieliski vīri un tēvi. Viņi ir uzvarētāji – kamēr nepanāk to, ko vēlas, nenomierinās! Vīriešiem – valdniekiem par visu ir savs viedoklis, tāpēc ģimenē viņi vienmēr būs galvenie. Laulība un attiecības ar šādu vīrieti noteikti nebūs no tām vieglākajām, taču, ja šie vīrieši precas, tad uz mūžu. Materiālā plānā savas ģimenes dēļ viņi dara pilnīgi visu, taču tas nozīmē to, ka sieva un bērni šo vīrieti mājās redzēs diezgan reti. Šo zīmju pārstāvji attiecībā uz sievietēm ir ļoti prasīgi. Bieži vien viņi cenšas savas sievietes pārtaisīt, lai pietuvinātu savam ideālam.

Romantiskās sievietes: Zirgs, Tīģeris, Suns

Šo trīs austrumu horoskopa zīmju pārstāvēm piemīt eņģeļa āriene, bet arī ļoti sarežģīts raksturs. Viņas ļoti vēlas būt spēcīgas un neatkarīgas, taču dvēseles dziļumos viņas ir ļoti labsirdīgas un neizlēmīgas. Šis sieviešu tips atšķiras arī ar to, ka viņām vienmēr ir ļoti liela enerģija, tāpēc bieži vien viņas sasniedz savus mērķus, taču, ejot uz saviem mērķiem, viņas bieži vien neaizdomājas par sekām. Mīlestība viņām bieži vien sagādā ciešanas un vilšanos, jo tad, kad šīm sievietēm jau sen kā ir pienācis laiks noņem “rozā brilles”, viņas tik un tā turpina visu idealizēt. Viņas ir ļoti lojālas un uzticamas, tāpēc šīs “romantiskās” sievietes saviem vīriem var kļūt ne tikai par uzticīgām sievām, bet arī labām mājsaimniecēm un kompanjoniem, kuras vienmēr atbalstīs savu otro pusīti grūtā brīdī.

Lasi vēl: Austrumu horoskops: kuri būs Fortūnas mīluļi 2017. gadā?!

VĒRSIS, GAILIS, ČŪSKA

Vīrieši – bruņinieki: Vērsis, Gailis, Čūska 

Šie vīrieši mūžīgi šaudās starp pašiznīcināšanos un augstu pašapziņu. Viņi ir talantīgi, apdāvināti un inteliģenti, taču, ja viņiem blakus nebūs kāds, kas viņus nepārtraukti virzīs un atbalstīs, viņi noies no ceļa vai arī kļūs par īstiem egoistiem. No savas partneres šis vīrieši tips pastāvīgi prasa mīlestību, taču paši viņi nav nekādi mīlestības avoti. Ja viņus mīl, viņi ir spējīgi gāzt kalnus. Ja blakus šādam vīrietim būs saprotoša un aktīva sieviete, tad viņu iekšējais vājums var izzust. Jūtot savas partneres mīlestību, viņš viņas dēļ dara visu, taču būs greizsirdīgs un pieprasīs absolūtu uzticību.

Spēcīgās sievietes:  Vērsis, Čūska, Gailis

Šo zīmju sievietes ir ļoti ambiciozas, garā spēcīgas, apņēmīgas un pārliecinātas par sevi. Bieži vien viņas par galveno savas dzīves sastāvdaļu uzskata karjeru, jo personīgā izaugsme viņām viennozīmīgi ir ļoti svarīga. Mīlestība viņām ir gan iedvesmas avots, gan arī viņu vājība, tāpēc, ja viņas iestūrē laulības ostā, tad noliek sev priekšā ļoti grūtu uzdevumu – apvienot ģimeni, bērnus darbu, bet viņas neko nevēlas zaudēt, tāpēc upurēt kaut ko viņām ir ļoti grūti. Attiecībās “spēcīgās” sievietes tiecas būt līderes, taču dvēseles dziļumos sapņo atgriezties bērnībā, kļūstot atkal mazas un neaizsargātas.

Lasi arī: Ķīniešu horoskops: kā tavs dzimšanas gads ietekmē tavu raksturu?

KAZA, CŪKA, KAĶIS

Vīrieši – skaistuļi: Kaza, Cūka, Kaķis

Šie vīrieši izceļas ne tikai ar savu ārējo skaistumu, bet arī iekšējo. Viņi tiecas pēc harmonijas un skaistuma. Viņiem patīk domāt, vērot un atspoguļot. Šie vīrieši ir ļoti lakoniski, taču zinātkāri un intelektuāli attīstīti. Viņi pilnīgi noteikti ir lieliski sarunu biedri. Šo zīmju pārstāvji, kā likums, stingri stāv uz kājām un zina, ko viņi no dzīves grib. Sievietes šajā vīriešu tipā novērtē ne tikai ārējās dotības, bet arī iekšējo pārliecību. Bieži vien šī tipa vīrieša dzīvē ir ļoti daudzas sievietes, tāpēc, lai kļūtu par viņa vienīgo, Tev viņš ir jāapbur ar savu skaistumu, asprātību un gudrību, bet, ja šis vīrietis “nomierinās”, tad no viņa var sanākt lielisks vīrs un tēvs.

Neatkarīgās sievietes: Kaza, Cūka, Kaķis

Šīm sievietēm piemīt kāds maģisks iekšējais spēks, kas ir spējīgs darīt neticamas lietas, turklāt šo zīmju sievietes ir apveltītas arī ar varu pār vīriešiem. Bieži vien šīs “neatkarīgās” sievietes uzticas savām sajūtām un intuīcijai, mēģinot it visā atrast kaut ko, kas padarītu viņas vēl noslēpumainākas un neprognozējamākas. Viņas nekad neļaus valdīt pār sevi vīrietim. Viņas darīs visu, lai sasniegtu to, ko vēlas, tāpēc mīlestība un ģimene viņām bieži vien nav tas svarīgākais, viņas tiecas pēc brīvības un neatkarības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru