Vīrietis-Auns: trūkumi, kurus tev vajadzētu viņam piedot

 

Neatkarīgs

Laimīgās vīriešu-Aunu izredzētās diezgan ātri saprot to, ka viņām ir ticis cilvēks, kurš iet pats savu ceļu. Viņš jums paziņo, ka vakarā ir aizņemts, bet pēc tam jūs uzzināt, ka viņš ir bijis uz kino. Viens.

Auns ir nepāra radījums. Viņam pilnīgi noteikti ir nepieciešama sava telpa, teritorija, kas ir norobežota ar brīdinājuma zīmēm. Lai gan viņa ieradums novilkt robežas (reizēm arī gulēt atsevišķi) jūs pilnīgi noteikti kaitina, paskatieties uz to, kā uz labu veidu saglabāt attiecības. Atcerieties to, ka šis vīrietis nepanes garlaicību. Jo vairāk jūs būsiet kopā, jo lielāks risks, ka mīlestība pret jums viņam pārvērtīsies par rutīnu.

 

Lielīgs

Kurš ir visgudrākais, vistalantīgākais, drosmīgākais un skaistākais? Protams, ka Auns! Lai jūs šo patiesību ļoti rūpīgi iegaumētu, viņš jums to atkārtos vairākas reizes dienā. Ja jūs mēģināsiet apstrīdēt viņa pārākumu un pasmiesieties par viņu, Auniņš pilnīgi noteikti arī pats sacerēs dažus jokus par sevi, taču mīlēs viņš jūs mazāk.

 

Optimists

Pozitīvo domāšanu ir izdomājuši Auni. Ja jums liekas, ka tā ir ļoti pozitīva rakstura īpašība, tad jūs pilnīgi noteikti neesat dzīvojušas zem viena jumta ar vīrieti-Aunu. Jūs esat saaukstējusies – viņš priecājas, ka jūs pavadāt vairākas dienas mājās. Jūs pazaudējāt maku – viņš jūs pārliecina par to, ka atradējam nauda ir vairāk vajadzīga. Jūs pamanāt jaunu krunciņu – viņš saka, ka tā jūs tikai vēl vairāk izdaiļo! Dažreiz tā vien gribas viņam iebelzt ar kaut ko cietāku, kad tā vietā, lai atbalstītu jūs un justu līdzi, viņš dod kādu muļķīgu padomu.

Varētu šķist, ka viņš visu laiku atrodas “viss ir labi” stāvoklī, taču tā ir tikai ārējā fasāde. Viņš vienkārši nevēlas izskatīties vājš. Sirds dziļumos viņš patiesībā pārdzīvo visas jūsu drāmas.

 

Lasi vēl: Lūk, kā Auns strīdas ar visu zodiaka zīmju pārstāvjiem

 

Dzēlīgs

Jūs, protams, noteikti esat lietas kursā par to, ka strīdēties vai kaitināt Aunu – tas ir kā spēlēties ar sērkociņiem. Ar gadiem viņš iemācās mazliet vairāk kontrolēt savas emocijas, taču tas jūs pilnīgi noteikti nepasargās no viņa dzēlīgajiem vārdiem, kurus viņš trāpīgi metīs uz jūsu sāpīgajām vietām strīda laikā.

Priecājieties par to, ka Aunam ir īsa atmiņa. Viņa dusmas parasti ilgt tikai pāris minūtes ( lai viņš dusmotos ilgāk, ir pamatīgi jānopūlas), bet pēc tam viņš aizmirst pat to, kāpēc tad īsti šis konflikts vispār sākās un ko viņš jums ir sarunājis. Konfliktējot ar Aunu, neieņemiet agresīvu pozīciju, lai izvairītos uzzināt to, ko viņš domā par jums, jūsu pagātni un radiniekiem.

 

Nemierīgs

Viņš ciest nevar, kad viņam tie novērsta uzmanība, lai gan pats atļaujas jums nekaunīgi traucēt. Ja viņam nav ko darīt, viņš staigās gar jums tik ilgi, kamēr jūs beidzot viņam pievērsīsieties.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru