Vīrietis JAUNAVA: saderība mīlestībā ar katras zodiaka zīmes sievieti

AUNS

Vīrietis Jaunava noteikti spēs pielāgoties Auna sievietes dinamikai un ļoti daudzās lietās viņu atbalstīt. Jā, viņam būs diezgan grūti tikt galā ar to, ka Aunam patīk flirtēt, taču tas, iespējams, ir vienīgais mazais šķērslis šajās attiecībās.

VĒRSIS

Šeit praktiski viss ir ļoti pozitīvi. Šādā savienībā bieži vien Vērša sieviete ir tā greizsirdīgā, tāpēc no šīs sajūtas vajadzētu izvairīties, taču Jaunava – tā ļoti daudzos gadījumos viennozīmīgi ir Vērša ideāls.

DVĪŅI

Sarežģīti, viss būs ļoti sarežģīti, jo sākumā Jaunava uz Dvīņu sievieti atstās ļoti spēcīgu iespaidu, taču kopdzīvē un ilgtermiņa attiecībās var pienākt tāds brīdis, kad savu rakstura atšķirību dēļ viņi vairs nespēs sadzīvot.

VĒZIS

Šajās attiecībās Jaunavai noteikti ir jārunā, jāuztur kontakts, jo Vēža sieviete to darīt neprot. Jaunavas vīrieti var piesaistīt Vēža lojalitāte, tāpēc šai sievietei noteikti vajadzētu izrādīt savas jūtas un pierādīt, ka viņš Jums tāds ir vienīgais.

LAUVA

Ja Jaunavas mīlestība ir patiesa un dabiska, tad šī savienība noteikti būs visnotaļ spēcīga. Ja vīrietis Jaunava patiešām ir iemīlējis Lauveni, tad viņš viņu nenodos nekad. Viņš viņai būs pateicīgs, nesās uz rokām un dāvās tikai un vienīgi pozitīvas emocijas, tāpēc Lauvai noteikti vajadzētu novērtēt viņa jūtas, un Jūsu mīlestība nebeigsies nekad.

JAUNAVA

Šī ir ļoti sarežģīta savienība. Fakts ir tāds, ka Jaunavas sieviete ļoti būtiski atšķiras no Jaunavas vīrieša, tāpēc kopā viņiem būs ļoti grūti, lai gan reizēm Jūs varat atrast arī ļoti spēcīgu šāda tipa savienību.

SVARI

Arī šī savienība ir visnotaļ neskaidra, jo no vienas puses – Jaunavas vīrietis ciena Jūsu rakstura iezīmes, taču no otras – Svariem ir ļoti maz, ko viņam piedāvāt, tāpēc viņi ir pārāk dažādi pat priekš draudzības.

SKORPIONS

Skorpiona sievietei noteikti vajadzētu uzmanīties no Jaunavas vīrieša, jo, ja viņa viņam nodarīs pāri, viņš nekavējoties viņu pametīs. Viņam nepatīk spēles un izlikšanās, viņš necieš mānīšanos un liekulību. Viņš nav arī visnotaļ rūpīgs un uzmanīgs, taču, ja Skorpiona sieviete viņam to aizrādīs, tad viņa par viņu var aizmirst uz visiem laikiem. Visā pārējā viņi pat ir ļoti saderīgi, tāpēc ir arī ļoti daudzi šādas mīlestības piemēri.

STRĒLNIEKS

Jaunava un Strēlnieka sieviete viens otru var ļoti labi papildināt, taču vairumā gadījumu šādas sievietes netrāpās Jaunavas vīrieša ceļā, jo viņām ir pilnīgi citas intereses un dzīves temps.

MEŽĀZIS

Ar Mežāža sievieti savienība var izveidoties visnotaļ spēcīga. Zemes stihijas zīmes noteikti pievelkas – tā ir bijis vienmēr! Viņiem var nesakrist intereses, taču gan jau viņi kaut kā ar šo sīkumu tiks galā, jo abi ir ļoti mierīgi un saprātīgi.

ŪDENSVĪRS

Ar Ūdensvīra sievietēm Jaunavas vīriešiem var būt problēmas, turklāt diezgan nopietnas. Iemesls slēpjas Ūdensvīra noslēpumainībā un tieksmē pēc vienatnes, Jaunava viņu šajā ziņā noteikti nesapratīs, taču izredzes uz veiksmīgā attiecībām un pat laulībām noteikti ir, taču visnotaļ nelielas.

ZIVIS

Ļoti apšaubāma savienība, jo Zivis ir visnotaļ emocionālas un depresīvas, taču Jaunavas vīrietis šo sievieti noteikti var atbalstīt. Viņš viņai var būt milzīgs atbalsts un lielisks draugs, taču Zivs sievietes egoisms un bezrūpība viņu noteikti kaitinās, tāpēc labākais veids – uzreiz noskaidrot situāciju un paziņot par saviem nodomiem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru