Vīrietis LAUVA: saderība mīlestībā ar katras zodiaka zīmes sievieti

AUNS

Šī savienība vairāk varētu līdzināties kaujai – katrs mēģinās vilkt segu uz savu pusi, kamēr kāds beidzot piekāpsies, taču no otras puses – dedzīgais temperaments un emocijas varētu palīdzēt viņiem saprast viens otru no pusvārda.

VĒRSIS

Šim pārim ir pavisam nelielas izredzes uz veiksmīgu mīlas dēku, jo sieviete – Vērsis ir kaprīza un visnotaļ dīvaina būtne, ko vīrietis – Lauva nevarēs izturēt. Viņš mīl komplimentus, bet šai sievietei tos nepatīk izteikt, tāpēc šī savienība var izdoties tikai tādā gadījumā, ja sieviete – Vērsis it visā centīsies izdabāt savam vīrietim.

DVĪŅI

Šī savienība ir gandrīz ideāla, jo viņi abi ir ļoti harizmātiskas personības, kuri ir pilni enerģijas, tāpēc arī viņi viens otru ļoti piesaista, taču ir arī pie kā piestrādāt – šī pāra sievietei noteikti vajadzētu sekot līdzi tam, ko viņa saka, jo vīrieti – Lauvu ir ļoti viegli aizskart un viņu var ievainot pat pilnīgi nekaitīgs joks.

VĒZIS

Viņi ir neticami dažādi, tāpēc viņu saderība ir tuvu nullei. Laimi viņi var iegūt tikai smaga darba rezultātā, kam jānāk gan no sievietes – Vēža, gan Lauvas puses.

LAUVA

Lauva un Lauvene – tas ir tik romantiski, taču šādai savienībai nebūs būt, ja netiks pārvarēts abu partneru egoisms, tāpēc viņiem noteikti vajadzētu radīt kaut kādus kopīgus noteikumus un nepārkāpt tos.

JAUNAVA

Tā kā nekādas lielas pretrunas viņu abu starpā nav, šī savienība var būt diezgan labvēlīga. Mīlestība šajās attiecībās nepazudis, ja viņi abi samierināsies ar viens otra rakstura īpatnībām.

SVARI

Tā kā šo abu zodiaka zīmju pārstāvji lieliski viens otru papildina, viņu saderība ir visnotaļ augsta. Sieviete – Svari ir ļoti mierīga un maiga būtne, bet Lauva – spītīgs, kaujiniecisks un ļoti emocionāls cilvēks, taču viņu intereses un tieksmes ir ļoti līdzīgas, kas ir neticami liels plus.

SKORPIONS

Šīs savienības ienaidnieks – vēlme vadīt, jo Lauva noteikti nebūs tas, kurš atdos savu kroni, tomēr, ja sieviete – Skorpions izrādīs savu maigo dabu un atļaus viņam būt galvenajam, viss var izveidoties ļoti skaisti.

STRĒLNIEKS

Viņi abi ir ļoti labsirdīgi un žēlsirdīgi, kas palīdzēs viņiem atrast kopīgu valodu un nestrīdēties par sīkumiem. Viņiem atšķiras dzīves pozīcijas, taču to ir iespējams kompensēt ar abu partneru centību un mērķtiecību.

MEŽĀZIS

Viņi ir pārāk dažādi, jo vīrietis – Lauva dzīvo ar emocijām, bet sieviete – Mežāzis izdzīvo ar loģikas palīdzību, kas nozīmē to, ka pamēģināt jau var, taču viegli noteikti nebūs.

ŪDENSVĪRS

Sieviete – Ūdensvīrs ir ļoti svārstīga, turklāt apveltīta arī ar nedaudz atšķirīgu enerģētiku, taču ir vērts nezaudēt cerības un vienkārši pie sevis nedaudz piestrādāt – tas noteikti palīdzēs piekļūt tuvāk šī pāra vīrietim.

ZIVIS

Šai sievietei ar Lauvu ir vissliktākā saderība – viņa ar viņu spēs sadzīvot, bet viņš ar viņu gan nē, tāpēc viņš ātri vien aizbēgs.

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru