Vīrietis MEŽĀZIS: saderība mīlestībā ar katras zodiaka zīmes sievieti

AUNS

Bieži vien Mežāzis ir pārāk lēns priekš ugunīgā Auna dzīves tempa, tāpēc Auna temperaments šīs attiecības var ietekmēt ļoti negatīvi, taču, ja partnere būs nedaudz pacietīgāka un pārstās “dzenāt” savu izredzēto, viņi kopā var sasniegt visu ko, arī laimīgu ģimenes dzīvi.

VĒRSIS

Ideāla savienība. Abi cilvēki šajā pārī ir ļoti praktiski, turklāt viņiem abiem ir līdzīgi uzskati un vēlmes, it īpaši saistībā ar ģimenes dzīvi. Par strīdiem šajās attiecībās nevar būt ne runas, jo visas problēmas tiks atrisinātas diskusiju ceļā.

DVĪŅI

Tā kā Mežāzis ir ļoti konservatīvs, bet šī pāra sievietei bieži vien neeksistē nekādi “rāmji”, šīm attiecībām nav tās labākās izredzes. Viņiem ir ļoti daudz pretēju īpašību, taču pretpoli, protams, mēdz pievilkties. Jebkurā gadījumā šo attiecību stabilitāte lielā mērā būs atkarīga no Mežāža.

VĒZIS

Ļoti labvēlīga savienība, kurā abi partneri ļoti viegli sadalīs pienākumus savā starpā un papildinās viens otru, sniedzot arī atbalstu. Parasti šādā pārī labklājību nodrošina Mežāzis, bet sieviete – Vēzis kļūst par brīnišķīgu saimnieci.

LAUVA

Šai savienībai ir visnotaļ labas izredzes, taču abiem partneriem nāksies iemācīties būt kopā. Lauvene un Mežāzis ir ļoti ambiciozas personības, kurus kopā var apvienot pašrealizācijas vēlme, taču Mežāzis ir visnotaļ atturīgs, bet viņa uz līdzenas vietas var sarīkot skandālu. Ja viņi iemācīsies viens otram piekāpties un laicīgi atrisināt visus konfliktus, starp Mežāzi un Lauvu var izveidoties visnotaļ spēcīga savienība.

JAUNAVA

Šajā savienībā var nebūt milzīgi rožu pušķi un romantiskas pastaigas, jo viņi viens otrā atradīs daudz ko vairāk – atbalstu, rūpes un uzticību, tāpēc arī viņu laulība var izvērsties ļoti spēcīga un uzticama.

SVARI

Pilnībā iespējama savienība – viņiem kopā nekad nebūs garlaicīgi, viņi vienmēr viens otru atbalstīs un atradīs savā otrajā pusītē tās rakstura īpašības, ko novērtēs un apbrīnos.

SKORPIONS

Šajās attiecībās būs gan kaisle, gan romantika, gan arī strīdi, taču tie nekādā gadījumā netraucēs viņiem būt kopā. Sieviete – Skorpions piepildīs Mežāža dzīvi ar emocijām, turklāt viņi abi labāk kā jebkurš cits zinās viens otra iespējas un spējas, kas novedīs pie tā, ka ģimenē valdīs savstarpēja cieņa.

STRĒLNIEKS

Šāda savienība reti kad izrādās izturīga, tāpēc, ja šīs attiecības ir patiešām dārgas, astrologi Mežāzim iesaka būt mazāk prasīgam, bet sievietei – Strēlniekam daudz atbildīgākai.

MEŽĀZIS

Šiem abiem konservatīvās zīmes pārstāvjiem lieliski saplūst idejas par ģimenes dzīvi, turklāt viņi abi izsver visus plusus un mīnusus, pirms vispār sāk kaut ko veidot. Kopā viņi jutīsies ļoti pārliecināti un komfortabli, tāpēc vienīgais, par ko ir vērts parūpēties šajās attiecībās – laicīgi ieviest kaut kādu dažādību savā laulību dzīvē, lai tā nekļūst pārāk ikdienišķa.

ŪDENSVĪRS

Interesanta, taču ne pārāk spēcīga savienība, jo šī pāra sievietei neeksistē nekādi “rāmji”, bet Mežāzis ir pārāk konservatīvs. Tajā pašā laikā viņa ir spējīga viņu iedvesmot un apburt, bet viņš – sniegt viņai atbalstu un iedrošinājumu, tāpēc, ja vien viņi abi iemācīsies viens otram piekāpties, viņu laulība var būt diezgan ilgstoša.

ZIVIS

Šī savienība ir lieliska izvēle abiem partneriem, jo sieviete šajās attiecībās jutīsies pasargāta un pārliecināta par savu nākotni, bet Mežāzim būs patiesi mīloša sieva un uzticams draugs. Neskatoties uz to, ka šāda savienība izveidojas diezgan reti, tā ir ļoti labvēlīga abu šo zīmju pārstāvjiem.

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru