Vīrietis SKORPIONS: saderība mīlestībā ar katras zodiaka zīmes sievieti

AUNS

Šī ir ļoti labvēlīga savienība, kas var būt arī diezgan ilgstoša, ja vien viņi abi izlems dzīvot kopā. Neskatoties uz viņu abu spēcīgajiem raksturiem, kā arī strīdiem un drāmām šajās attiecībās, viņu mīlestība apmierinās viņus abus, jo viņi noteikti novērtēs viens otra spēku, godīgumu un dziļās jūtas.

VĒRSIS

Ļoti spēcīga un mūžīga savienība, jo Vērša sieviete ir pietiekami gudra, lai nereaģētu uz Skorpiona izlēcieniem un vienkārši tos ignorētu, bet Skorpions, nolaidis tvaiku, būs par to pateicīgs, tāpēc šī uzticība un sapratne, kas valda starp viņiem abiem, radīs ļoti spēcīgu savienību.

DVĪŅI

Šī noteikti nav pati veiksmīgākā kombinācija, jo Dvīņu sieviete (kā jau Gaisa stihijas pārstāve) ir ļoti neatkarīga un var izsaukt Skorpionā greizsirdību, bet neuzticību Skorpions nepanes.

VĒZIS

Šī savienība ir iespējama tikai tādā gadījumā, ja abi partneri iemācīsies pareizi sazināties viens ar otru. Vēzis nemēdz izrādīt aizvainojumu un uzkrāj visu sevī, bet Skorpionam ir “sprādzienbīstams” raksturs. Ja viņi iemācīsies viens otru saprast, respektīvi, Skorpions kļūs daudz savaldīgāks, bet Vēža sieviete daudz atklātāka, tad šī savienība var būt ļoti noturīga.

LAUVA

Šīs ir divas kaislīgas dabas, kas ļoti lieliski spēj saplūst, jo viņiem ir diezgan daudz kopīgu īpašību – piemēram, neatkarība, vēlme vadīt un emocionalitāte. Vienīgais, ko abiem vajadzētu iemācīties – piekāpties!

JAUNAVA

Šis ir tas gadījums, kad pretpoli pievelkas, jo Jaunava dos Skorpionam iespēju nomierināties, bet pati iedvesmosies no Skorpiona entuziasma. Viņi noteikti papildinās viens otru un panāks visu, ko vēlas!

SVARI

Lai cik tas dīvaini nebūtu, šo attiecību ilgums ir atkarīgs no Skorpiona, jo viņš ir tas, kurš bieži vien ir nikns un ar saviem “indīgajiem” vārdiem var aizvainot savu otro pusīti. Visā pārējā viņi ir ļoti labi saderīgi, tāpēc, ja vien viņi iemācīsies saprast viens otru un nepievērst uzmanību sīkumiem, šai savienībai ir lielisks potenciāls.

SKORPIONS

Ja viņi abi iemācīsies kontrolēt savas emocijas un iziet uz kompromisu, tad kaut kas tur, iespējams, var arī sanākt, taču to, kas tas ir “sprādzienbīstami” – par to šaubu nav!

STRĒLNIEKS

Šī savienība ļoti retās reizēs izrādās spēcīga, taču interesanti būs, turklāt kopīgās rakstura iezīmes situāciju labot nespēj. Skorpionam būs jāiemācās uzticēties savai “ugunīgajai” izredzētajai, kura pārliecinās viņu par laulības lietderību.

MEŽĀZIS

Lieliska divu spēcīgu personību kombinācija. Viņi abi ir noskaņoti uz nopietnām attiecībām, kā arī abi ir līderi, kas var novest pie attiecību skaidrošanas, taču papildina viņi viens otru vienkārši perfekti – viņa būs mājas saimniece, bet viņš viņas dzīvē ienesīs spilgtas emocijas un daudzveidību.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīra sieviete ir brīvību mīloša, taču viņi abi ir ļoti spilgtas personības, kā arī ļoti bieži viņu starpā rodas mīlestība no pirmā acu uzmetiena, taču spēcīga šī savienība ir ļoti retos gadījumos.

ZIVIS

Lai gan šī savienība ir ļoti reta parādība, viņi šajā savienībā var būt ļoti laimīgi. Zivs sieviete noteikti ir spējīga nomierināt Skorpiona vētraino temperamentu, bet Skorpions, savukārt, centīsies visu ko sasniegt un zinās, ka mājās viņu gaida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru