Vīrietis ŪDENSVĪRS: saderība mīlestībā ar katras zodiaka zīmes sievieti

AUNS

Šādas attiecības reti kad noved pie veiksmīgas un ilgas laulības. Lai gan viņu seksuālā saderība ir visnotaļ laba, viņi viens otram bieži vien kaut ko pārmet. Auns Ūdensvīrā nesaskatīs mērķtiecību, bet Ūdensvīram nepatiks Auna sievietes uzstājība. Kaut kas var izdoties tikai tādā gadījumā, ja viņi iemācies viens pret otru attiekties ar savstarpēju sapratni un cieņu.

VĒRSIS

Ūdensvīram šī savienība ir visnotaļ izdevīga, jo viņam nebūs jādomā par saimnieciskajām lietām un bērniem. Viņam būs mīloša sieva, kura ļoti mierīgi pārcietīs viņa garastāvokļa svārstības un radošās krīzes, turklāt lieliski redzot un saprotot viņa talantus, taču šī pastāvība var sākt Ūdensvīru garlaikot.

DVĪŅI

Viņi abi ir neatkarīgi un dod priekšroku draugu sabiedrībai, labai grāmatai vai mierīgam vakaram divatā. No vienas puses – katrs no viņiem sapratīs otras puses individualitāti un netraucēs personīgajai izaugsmei, bet no otras puses – šajā savienībā būs viss, izņemot stabilitāte, taču, ņemot vērā viņu kopīgās intereses, tur var sanākt visnotaļ spēcīga laulība.

VĒZIS

Šī sieviete ir konservatīva, bet viņš ir ļoti pretrunīgs cilvēks. Viņai ir nepieciešama stabilitāte, bet viņam nav skaidrs savas dzīves temps, tāpēc šāda savienība var izveidoties tikai tādā gadījumā, ja viņus apvienos kaut kādas kopīgas intereses, jo tādā gadījumā viņu rakstura atšķirības kļūs par kaut ko pikantu Šajās attiecībās.

LAUVA

Interese vienam par otru šeit ir pilnīgi dabiska un saprotama, jo viņa ir skaista un pievilcīga, bet viņš – radošs un atjautīgs, kurš spēj Lauveni pārsteigt. Reizēm gan Lauvu kaitinās Ūdensvīra nepraktiskums. Ja viņiem abiem nenāksies domāt par materiālajām vērtībām, tad, iespējams, šī savienība būs diezgan spēcīga.

JAUNAVA

Ļoti reta savienība, jo vairumā gadījumu tā izjūk. Jaunava ir praktiska un godprātīga, ko prasīs arī no Ūdensvīra, kurš bieži vien pat nevar ievērot pavisam elementārus noteikumus, taču, ja viņa iemācīsies būt mazāk prasīga, bet viņš nedaudz pamainīs savu dzīves stilu, viņiem kaut kas var arī sanākt.

SVARI

Šo kopdzīvi noteikti nevarētu nosaukt par mierīgu. Jau pašā attiecību sākumā viss var attīsties burtiski kā filmā, taču tas viņus noteikti apmierinās. Laulība šo abu starpā ir pilnībā iespējama, jo līdz zināmam līmenim viņi viens otram dos brīvību.

SKORPIONS

Pusē gadījumu šī savienība iztur laika pārbaudi. Viņš ir ekstravagants, starp viņiem noteikti būs strīdi, bet pēc tam viņi salabs. Neraugoties uz to, ka hobiji viņiem varētu būt kopīgi, Skorpiona sieviete var uzskatīt, ka viņš bieži vien uztraucas par kaut kādiem sīkumiem.

STRĒLNIEKS

Starp šiem abiem noteikti būs gaišas un skaistas attiecības, turklāt arī iespaidi viņiem pietiks visam mūžam. Pilnībā iespējams, ka viņi neizlems savienoties ar laulības saitēm pat tad, ja dzīvos kopā un zem viena jumta.

MEŽĀZIS

Mežāža sieviete, visticamāk, savu ģimenes dzīvi vēlēsies būvēt pēc kaut kādas noteiktas kārtības, kas varētu nepatikt brīvību mīlošajam Ūdensvīram. Ja viņi atradīs kompromisu, tad laulības dzīve varētu arī izdoties – Ūdensvīrs palīdzēs atsvaidzināt savas izredzētās dzīvi, bet viņa viņām dos zināmu brīvību.

ŪDENSVĪRS

Šāda savienība veidojas ļoti retos gadījumos, un vēl retāk tā izrādās spēcīga, taču, ja tā tomēr ir izveidojusies, viņi baudīs savu dzīvi un viens otru tik ilgi, cik paši to gribēs.

ZIVIS

Šīs ir divas personības ar ļoti bagātu iekšējo pasauli, kuras tīri labi var arī sadzīvot kopā. Viss, kas viņiem ir nepieciešams – vienam otra uzmanība un prasme iziet uz kompromisiem, tāpēc, ja viņi neļaus vaļu negatīvajām emocijām, viņi var izveidot arī ģimeni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru