Vīrietis-Vērsis attiecībās: kāds viņš būs partneris un vīrs

 

 

Stūrgalvīgs

Kad jūs satiekat vīrieti-Vērsi, jums liekas, ka viņš ir kā plastilīns un no viņa var veidot dažādas figūriņas, taču ātri vien top skaidrs tad, ka viņa čaula nemaz nav tik mīksta. Ne loģika, ne lūgumi, ne manipulācijas nepiespiedīs viņu novērsties no izvēlētā ceļa. Šis vīrietis pilnīgi noteikti nemīl strīdus un kaut kādu attiecību izskaidrošanu, tāpēc viņš klusējot iespītējas un tāpat klusējot pārdzīvo visas jūsu emociju vētras un drāmas, ko viņš tīri teorētiski vienkārši ignorē.

 

Uzticams un uzticīgs

Viņam pilnīgi noteikti ir ļoti interesanti nodarboties ar sadzīves lietām. Viņš sapņo par bērniem un jau ir izplānojis atvaļinājuma grafiku tuvākajiem desmit gadiem. Viņa lojalitātei varētu izdot mūža garantiju. Ja Vērsis jūs ir izvēlējies, tad viņš pilnīgi noteikti jūs iegūs (viņu neapstādinās ne gadu starpība, ne distance, ne jūsu esošais vīrs). Tajā brīdī citas sievietes viņam būs pārstājušas eksistēt.

 

Dāsns

Priekš savējiem viņam nekas nav žēl. Viņš atmaksās jūsu kredītu, uzbūvēs vasarnīcu mammai un nopirks visu, uz ko jūs parādīsiet ar pirkstiņu. Viņam pilnīgi noteikti nebūs nekādas pelēkās grāmatvedības, kurā daļa no ienākumiem, par kuriem jūs nemaz nenojaušat, aizies makšķerēšanas lietām, taču tajā pat laikā viņš ir ļoti praktisks. Diez vai viņš jums bieži pirks ziedus un aicinās uz kādu labu restorānu pavakariņot. Viņam liekas, ka, ja jau jūs labi gatavojat, tad vakariņas var paēst arī mājās, bet par ieekonomēto naudu var nopirkt urbi, kas vismaz būs noderīgs saimniecībā.

 

Ļoti ieturēts

Viņš ir viens no tiem vīriešiem, kuri drāmu laikā nedos vaļu asarām un saaukstēšanos pārcietīs ļoti viegli, nevis tā, it kā tā būtu kāda neārstējama slimība. Šis vīrietis vienmēr saglabā savu bezkaislīgo sejas izteiksmi un lepojas ar savu mieru. Mīnuss slēpjas tajā, ka viņš reti kad izsaka komplimentus, neapspriež vispārējo neapmierinātību un glabā savas emocijas sevī, tāpēc reizēm viņš atklājas tikai un vienīgi dusmu brīžos, kad arī jūs uzzināsiet, kas ar jūsu attiecībām nav tā, kā vajag.

 

Lasi vēl: 5 pazīmes, pēc kurām var pateikt, ka tu patīc Vērša zīmē dzimušam vīrietim

 

Strādīgs

Viņš sastāv no kontrastiem: tad mēnesi no vietas strādā un paliek bez spēka, tad atkal veselu nedēļu vienkārši laiski vāļājas pa dīvānu. Viņš neprot laicīgi apstāties, tāpēc strādā līdz brīdim, kad vairs vienkārši nevar, jo nogurums gāž nost no kājām. Ja viņš pēkšņi nav ieradies birojā vai spontāni uzrakstījis atlūgumu, tad nespiediet viņu uzreiz atkal strādāt un pelnīt, ļaujiet viņam atpūsties.

 

Gādīgs

Viņš ir no tiem vīriešiem, kuri mīl pārāk stipri. Ja ārā līs, tad viņš pilnīgi noteikti jums piezvanīs uz darbu, lai pārbaudītu, ka jūs esat veiksmīgi līdz tam tikusi. Ja jūs sūdzēsieties par galvassāpēm, tad viņš nekavējoties aizvilks jūs pie ārsta. Naktī viņš regulāri piekārtos uz jums segu, bet no rīta sekos līdzi tam, lai jūs apēstu visas brokastis. Un, ja nedod Dievs viņš nodarbosies ar sportu, tad jums no rītiem pilnīgi noteikti būs jāskrien vai ar jāapmeklē sporta zāle, kur viņš jums būs noformējis mūža abonementu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru