Vīrietis VĒRSIS: saderība mīlestībā ar katras zodiaka zīmes sievieti

AUNS

Šī ir pietiekami labvēlīga savienība, jo gultā Jūs kopā jutīsieties lieliski. Vērsis attiecībās ienesīs stabilitāti, bet Auna sieviete, kura vienmēr pēc kaut kā tiecas, būs iniciatore un ideju ģenerators. Problēmas var rasties no tā, ka Auna sievietei (kā jau Uguns stihijas pārstāvei) būs nedaudz pagrūti izturēt Vērša flegmatisko temperamentu, tāpēc no sievietes puses tiks prasīta pacietība.

VĒRSIS

Protams, ka šī ir ideāla savienība, turklāt no malas tā izskatīsies ļoti dabiska, jo gan sieviete, gan vīrietis šajā pārī ir tendēti uz stabilitāti, kas, protams, runā par labu ilgtermiņa attiecībām.

DVĪŅI

Saderība te ir, bet tā noteikti nav pati pozitīvākā, jo Dvīņi ir ļoti mobili un nenovērtē mājas pavardu tik ļoti kā Vērsis, kas, protams, nebūs saprotams šī pāra vīrietim.

VĒZIS

Vērsis un Vēzis ir ļoti saderīgi, jo no ģimeniskajām attiecībām gaida vienu un to pašu, turklāt viņiem ir līdzīgi temperamenti un vērtības, no kurā pirmajā vietā ir ģimene, tāpēc tādām attiecībām var būt diezgan ilgs mūžs.

LAUVA

Viņi tiecas pēc viena un tā paša, taču dara to pilnīgi dažādos veidos. Lauvene mājas pārvērtīs par īstu pili, bet Vērsis būs viņai par to pateicīgs un atbalstīs, taču problēmas var sagādāt jautājums par to, kurš tad īsti šajās attiecībās būs galvenais.

JAUNAVA

Tā kā viņus abus raksturo stabilitāte un spēja ļoti cītīgi darīt visas lietas, sasniedzot savus mērķus, šī savienība var izrādīties diezgan spēcīga, turklāt viņi abi viens otrā novērtēs godīgumu un strādīgumu.

SVARI

Arī šī savienība ir visnotaļ labvēlīgs variants, jo Svaru sieviete ir estēte, kāds ir arī Vērsis, tāpēc viņi noteikti gūs prieku no vienām un tām pašām lietām, turklāt arī mājās viņiem vienmēr būs skaisti un mājīgi.

SKORPIONS

Šī viena no labākajām savienībām un ir izdevīga gan sievietei, gan vīrietim šajā pārī, jo viņi abi ir neatkarīgi un atbildīgi, abi viens otru ciena, kā arī viņiem ir līdzīgas domas par ģimeni un tās vērtībām, tāpēc šādi pāri ir sastopami diezgan bieži un viņu attiecības ir gandrīz perfektas.

STRĒLNIEKS

Šīs nav pašas stabilākās attiecības, lai gan Strēlnieka sieviete ar savu pievilcību, šarmu un asprātību pievelk Vērsi, taču viņai ļoti svarīga ir neatkarība, bet Vērsis ir ļoti konservatīvs.

MEŽĀZIS

Šī ir ļoti labvēlīga savienība, kurā abi partneri ir apveltīti ar ļoti līdzīgiem temperamentiem, kā arī kopīgiem mērķiem. Viņiem sakrīt ideja par ģimeni, kas noteikti nav mazsvarīgi, tāpēc šo zīmju pārstāvjiem ģimene bieži vien ir ļoti spēcīga.

ŪDENSVĪRS

Ir ļoti svarīgi, lai viņi abi atrastu kopīgus hobijus, jo, ja to nebūs, tad viņu attiecības ļoti īsā laikā nonāks strupceļā. Ūdensvīra sieviete noteikti var dažādot konservatīvā Vērša dzīvi, taču kā sievu viņš, visticamāk, nespēs viņu uztvert.

ZIVIS

Zivs sievietei šī ir visnotaļ labvēlīga savienība, jo Vērša vīrietī viņa noteikti atradīs atbalstu un aizsardzību. Vērsis viņā saskatīs ļoti delikātu un maigu būtni, kuru vēlēsies aizsargāt. Savienība ir laba, taču viņiem abiem ir jāatrod pareizā pieeja vienam pret otru.

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru