Vīrietis VĒZIS: saderība mīlestībā ar katras zodiaka zīmes sievieti

AUNS

Šīs attiecības lielā mērā ir atkarīgas no sievietes – Auna, jo viņai noteikti nāksies atcerēties, ka mīļotais vīrietis, pat ja viņš to neizrāda, ļoti slikti pacieš kritiku, taču, skatoties uz savu mērķtiecīgo otro pusīti, viņš burtiski būs spējīgs uz varoņdarbiem.

VĒRSIS

Šī savienībā vairumā gadījumu ir abpusēji izdevīga, jo viņi abi ir saimnieciski un augstāk par visu vērtē mājas pavardu, tāpēc viņu laulībai, visticamāk, būs ilgs un laimīgs mūžs.

DVĪŅI

Bieži vien starp šo abu zīmju pārstāvjiem ir novērojama aizraušanās, taču diez vai tālāk par gultu viņiem viss būs labi, jo viņiem ir atšķirīgas dzīves koncepcijas un domas ar ģimeni, turklāt šī pāra sieviete ļoti augstu vērtē brīvības sajūtu, bet Vēzis no viņas sagaida to, ka viņa būs mājas saimniece.

VĒZIS

Protams, ka viņi abi viens otrā atradīs gan lielisku mīļoto, gan saprotošu partneri, gan draugu, respektīvi, visu to, ko viņi meklē, turklāt viņiem patiešām ir ļoti viegli vienam otru saprast, kas nozīmē to, ka šī savienība varētu būt mūžīga.

LAUVA

Ja šāda savienība ir izveidojusies, tad, visticamāk, tai vienā dienā būs lemts arī sairt, jo šī pāra vīrietis noteikti neturēs līdzi Lauvenes dzīves tempam, bet viņa sev blakus vēlēsies redzēt daudz pašpārliecinātāku vīrieti.

JAUNAVA

Jaunava, iespējams, sāks pāraudzināt savu izredzēto, taču viņš uz to reaģēs pavisam mierīgi, tāpēc diez vai šis pāris nonāks līdz kaut kādiem skandāliem, turklāt viņiem ir līdzīga izpratne par ģimeni, tā kā viņu laulība, visticamāk, būs ne tikai spēcīga, bet arī ar iespaidīgu kapitālu.

SVARI

Zināmā mērā viņi ir abi ir visnotaļ līdzīgi, kas šajā gadījumā izspēlē diezgan ļaunu joku – viņi abi nevēlas uzņemties iniciatīvu uz sevi, taču garīgi un fiziski viņi ir pilnībā saderīgi, tāpēc, ja viņi abi būs noskaņoti uz nopietnām attiecībām, viņu savienība būs ļoti spēcīga.

SKORPIONS

Šī lepnā sieviete neatļaus sev būt kopā ar kādu, kurš nespēs izturēt viņas pārākumu, tāpēc Vēzim vajadzēs pielikt visas pūles, lai to pacietu, jo, būdama sliktā garastāvoklī, viņa noteikti var viņu aizskart, taču, tā kā viņi abi ir jūtīgas dabas, tad salīgšana būs viegla un vienkārša.

STRĒLNIEKS

Protams, ka te nekādu kluso ģimenes dzīvi sagaidīt nevar, taču no otras puses – Vēzis varēs dažādot savu dzīvi, lai gan, ņemot vērā astrologu viedokli, šāda savienība reti kad izrādās pastāvīga.

MEŽĀZIS

Šī savienība ir ļoti laba un spēcīga, kas nav novest pie tik veiksmīgas ģimenes, ka daudzi to varētu apskaut. Viņiem sakrīt ideja par to, kādai jābūt kopdzīvei, tāpēc kopā viņi ļoti viegli varēs paveikt visu, ko vēlas.

ŪDENSVĪRS

Maz ticams, ka šādai savienībai varētu būt ilgs mūžs, jo sievietei – Ūdensvīram ir vajadzīgs viss jaunais, viņa alkst pēc brīvības, tāpēc, visticamāk, viņa Vēzim nespēs dot to mierīgo ģimenes dzīvi, uz kuru viņš tiecas.

ZIVIS

Runājot par garīgo saderību, viņi ne tikai ir līdzīgi, bet arī patiešām saprot viens otru. Kopā viņi jūtas lieliski, taču viņiem piemīt tieksme neizteikt savu neapmierinātību, tāpēc, ja viņi abi iemācīsies atklāt savas problēmas un arī sarīkot mazus skandālus, kad tos vajag, viss būs vienkārši lieliski.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru