Vīrietis ZIVIS: saderība mīlestībā ar katras zodiaka zīmes sievieti

AUNS

Ja šis vīrietis spēj parādīt sevi kā mērķtiecīgu cilvēku, tad Auna sieviete viņā var saskatīt savu ideālu, jo viņam taču ir ļoti bagāta iekšējā pasaule un talants. Mājās saimniece noteikti būs viņa, bet viņš spēs viņu iedvesmot.

VĒRSIS

Šī savienība ir tuvu ideālam – viņi perfekti viens otru papildina, un sadzīves sīkumi viņus abus nesatrauc.

DVĪŅI

Šo abu zīmju pārstāvji ir kopā ļoti retos gadījumos, jo, pirmkārt, viņu romāns var izjukt tāpēc, ka viņiem abiem ir noslēpumi, kuru dēļ rodas neizpratne un mānīšanās, taču, ja izslēdz šo mīnusu, kāpēc gan nepamēģināt?!

VĒZIS

Šī ir lieliska savienība viņiem abiem, jo viņi ļoti labi sapratīsies un viņu mājā vienmēr būs miers un saticība, tāpēc viņiem noteikti nebūs nepieciešama attiecību skaidrošana – viņi visu var atrisināt ļoti mierīgi.

LAUVA

Šis vīrietis ir visnotaļ vienaldzīgs pret karjeru, kas absolūti nav pieņemams priekšzīmīgajai Lauvenei. Viņu ceļi praktiski nekrustojas, un šādas laulība ļoti retos gadījumos izrādās spēcīga. Ja abi partneri pacentīsies un iemācies rast kompromisus, tad mīlestība ar viņiem var būt vienmēr.

JAUNAVA

Tiek uzskatīts, ka šī savienība ir veiksmīga, ja tā ir draudzība, jo ģimenes dzīvē viņus daudz kas šķir. Viņa ir praktiska un strādīga, bet viņš – sapņotājs, tāpēc šī savienība bieži vien ir ļoti īslaicīga.

SVARI

Viņiem abiem piemīt ļoti izteikta skaistuma sajūta, turklāt viņus vieno ne tikai tas, taču sievietei šajā pārī būtu vērts atcerēties, ka Zivis mēs turēt aizvainojumu pie sevis, tāpēc zvaigznes Zivīm iesaka ļoti savlaicīgi dot ziņu par savām jūtām.

SKORPIONS

Šīs attiecības var ilgt gadiem un beigās pārvērsties par ļoti spēcīgu ģimeni. Ja vien sieviete šajās attiecībās neizdarīs spiedienu, tad viņas prasības vīrietim radīs papildus stimulu attīstīties. Laba kaisles un jūtu kombinācija.

STRĒLNIEKS

Ļoti reta savienība, jo viņi ir pretpoli. Jā, viņi abi prot ļoti labi novērtēt viens otra pozitīvās īpašības, taču ar to vien nepietiek!

MEŽĀZIS

Pie nosacījuma, ka šī pāra vīrietis izrādīs savu neatlaidību, šīs attiecības var ilgt mūža garumā. Lai arī kādi zemūdens akmeņi nebūtu šajās attiecībās, šī kombinācija ir visnotaļ labvēlīga viņiem abiem.

ŪDENSVĪRS

Viņiem ir ļoti daudz kas kopīgs – atvērts skatījums uz dzīvi, emocionalitāte un attīstīta iztēle. Šī savienība viennozīmīgi ir radoša, bet plīsumu tajā var radīt temperamentu un dzīvesstila atšķirības. Ja viņiem būs kopīgas intereses, tas palielinās viņu izredzes uz ilgtermiņa attiecībām un spēcīgu laulību.

ZIVIS

Jā, viņi abi nav praktiski, un starp viņiem abiem var būt noslēpumi, taču tie ir tikai sīkumi, kad blakus ir radniecīga un saprotoša dvēsele. Lai gan ne visos gadījumos šāda savienība izrādās spēcīga, tā ir visnotaļ veiksmīga!

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru