Visa patiesība par Jaunavām – zīme, kas pieprasa cieņu un necieš kritiku

Jaunavas necieš kritiku

Pašas Jaunavas ir ļoti kritizējošas un reizēm pat kaitinošas, taču šai nepatīkamajai parādībai ir arī sava labā puse – tas viss ir tikai tāpēc, ka viņas cenšas šo pasauli padarīt labāku! Lai gan Jaunavas savu kritiku reizēm var izteikt ļoti rupjā formā, tā vienmēr ir ļoti konstruktīva.

Kā rīkoties: nekad nekritizē Jaunavu atklātā veidā. Tas var izprovocēt ļoti nopietnus konfliktus, strīdus un pat atriebību no maigo Jaunavu puses! Kaitējums ir milzīgs, bet labuma nekāda, tāpēc, ja gribi kaut ko mainīt, tad esi iejūtīgs un pacenties cilvēku ieinteresēt ar saviem konstruktīvajiem piedāvājumiem un loģiskajiem secinājumiem. Sniedz kaut kādus piemērus, kuri palīdzēs Jaunavai pašai nonākt pie secinājumiem, kas ir vajadzīgi Tev.

 

Jaunavas ir ļoti jūtīgas

Jaunavām ir ļoti izteiktas garastāvokļa svārstības. Šie cilvēki bez īpaša iemesla var būt bēdīgi un pat ļauni visas dienas garumā.

Kā rīkoties: ja Jaunava ir sliktā garastāvoklī, tad viņu noteikti nav vērts aiztikt. Viņas ir neapmierinātas ar to, ko ir izdarījušas, grib lēkt augstāk par galu, bet ne vienmēr izdodas! Uzvilktā Jaunava ātri vien nomierināsies, ja pamanīs, ka neviens viņai nepievērš īpašu vērību, tāpēc dari savs lietas un ļauj viņai vienatnē atgūties!

 

Jaunavas nemīl galējības

Viņas nevar ciest citu cilvēku spēcīgās emocijas. Piemēram, asaras Jaunavām – vīriešiem ir īsta “sarkanā lupata”. Atturība – tas ir tas, kas, ja tā tiek izrādīta pilnā mērā, Jaunavā izsauc cieņu pret otru cilvēku.

Kā rīkoties: ja Tu gribi izsaukt Jaunavas apbrīnu un pozitīvu attieksmi pret sevi, tad aizmirsti par galējībām. Nepriecājies pārāk skaļi, neko netiesā un neesi kategorisks – tad Tu kļūsi par pirmo to cilvēku sarakstā, kuros Jaunava ieklausās!

 

Jaunavas ir radošas

Viņas uz lietām skatās ar mākslinieka skatienu. Viņas var radīt šedevrus no nekā. Jaunavas noteikti būs lieliski palīgi jebkurā lietā – kā mājās, tā arī darbā!

Kā rīkoties: noteikti atļaujies piefiksēt Jaunavu radošumu. Patiesi apbrīno to, ko šis cilvēks ir izdarījis, un viņš Tev noteikti kļūs bezgala tuvs. Jaunavām dzīvē ir nepieciešams tas, ka viņas paslavē. Viņām ir vajadzīgs apstiprinājums tam, ka viņas ir uz pareizā ceļa un bezjēdzīgi netērē savus dārgos resursus.

 

Jaunavas ir humānas

Var ļoti daudz runāt par to, cik prasīgi pret apkārtējiem ir šīs zīmes pārstāvji, kā arī par viņu spēju cilvēkus ļoti skarbi tiesāt. Jaunavas var būt tendētas uz egoismu, taču tajā pat laikā viņas spēj citus arī novērtēt. Šī zīme ir apveltīta ar ļoti lielu sievišķo enerģiju, viņas ir atklātas un jūtīgas pret itin visu. Iekšēji Jaunavas vienmēr zina, kā vajadzētu būt. Ja arī kāds viņu varbūt salīdzina ar kādu ļoti amorālu radījumu, tad tā nebūt nav – cilvēciskums viņai nav svešs!

Kā rīkoties: izsaucot Jaunavā līdzjūtību un aizskarot viņu dziļākās dvēseles stīgas, var pārliecināt Jaunavu rīkoties tā, kā gribas Tev. Atrodi individuālu pieeju savai Jaunavai un pat paši nereālākie sapņi var pietuvoties realitātei!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru