Visa patiesība par to, kā ir būt kopā ar Strēlnieku

 

couples-drink-happy-inside

 

1. Mēs esam nepastāvīgi

Ja pagājušajā nedēļā Tev stāstījām, ka gribam paplašināt zināšanas IT jomā, tad šonedēļ mēs gribam iekopt savu dārziņu pie mājas. Mēs apzināmies, ka esam nepastāvīgi, tāpēc, ja esi kopā ar Strēlnieku, zini, ka tie ir vairāki cilvēki vienā. Tev ir paveicies!

 

2. Mēs vienmēr jokojam

Joki, kas radušies tuvāko draugu lokā, nekad netiek aizmirsti, un mēs par tiem atgādinām tik bieži, ka neviens tos vairs nevēlas dzirdēt. Vai Tev patīk mūsu humora izjūta un esi gatavs divos naktī klausīties visu par kādas iecienītas komēdijas epizodi? Padomā par to pirms iesaisties attiecībās ar Strēlnieku.

 

3. Mēs esam nelokāmi

Piedod, bet mēs atteiksim, ja 17.45 saņemsim uzaicinājumu uz vakariņām, kas ir 18.00, ja tikai tagad beidzam strādāt un vienkārši gribam iet mājās un skatīties televizoru. Mēs augstu vērtējam laiku, ko pavadām vienatnē, un to mēs arī plānojam, it kā būtu attiecībās paši ar sevi. Strēlnieki ir ļoti neatkarīgi un nepielāgo savus plānus citiem. To nevajadzētu jaukt ar intravertu dabu – mums patīk kopīgas aktivitātes, taču mēs par tām gribētu zināt vismaz 24 stundas iepriekš.

 

4. Mēs ātri sākam runāt par filozofiskām tēmām

Piemēram, sākam jautāt par to, kādi ir Tavi sapņi vai lielākās bailes, un kāpēc?! Šādus jautājumus Strēlnieki mēdz uzdot jau pirmajā randiņā. Nesmejies par mūsu mantrām vai meditēšanu, kad esam uztraukušies. Mums patīk visu analizēt un izzināt Visuma noslēpumus, un, ja Tev tas šķiet biedējoši, tad neesi gatavs attiecībām ar Strēlnieku.

 

Lasi vēl: Viss, kas Tev būtu jāzina par Strēlnieka zīmē dzimušajiem

 

5. Mēs esam nedaudz pārsteidzīgi

Dažreiz tā notiek ar mūsu emocijām, un mēs ne vienmēr visu kārtīgi apdomājam, un pašiem tas arī nepatīk. Ko lai saka, mēs dzīvojam, lai iegūtu pieredzi, kas nozīmē to, ka vienmēr būs kaut kas interesants, ko pastāstīt, un Tev nekad nebūs garlaicīgi.

 

6. Ja mūs nemīl, tad mēs ļoti ātri varam to aizmirst un dzīvot tālāk 

Mēs spējam atbrīvoties no cilvēkiem tāpat kā no netīrajām drēbēm, jo negribam būt attiecībās ar kādu, kas nevēlas dzirdēt mūsu viedokli vai cenšas mainīt mūsu domāšanu. Strēlniekiem ir stingra nostāja par to, kas ir pareizi un kas nav, un, ja Tu mums nepiekrīti vai vismaz necenties saprast mūsu nostāju, tad attiecībām nav nākotnes.

 

7. Neskatoties ne uz ko, mēs esam optimisti

Dziļi sirdī Strēlnieki ir brīvdomātāji, un viņi vienmēr iesaka sekot savai sirdsbalsij. Ja iemīli mūs, gatavojies nemitīgai pozitīvisma devai. Pat strīdoties mēs vienmēr cenšamies uz visu skatīties no pozitīvā viedokļa, jo tādi vienkārši esam. Pārgalvīgi, nedaudz lidināmies pa mākoņiem un vienmēr pozitīvi!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru